Da posaljes oficijalni dres ili grb prijatelju
Printable View
Da posaljes oficijalni dres ili grb prijatelju
јел може за пријатељске да се добије ? или мора у лш или купу или лиги????
Mora zvanicna utakmica... :D
Neumoran-odigras 5 prijateljski utakmica u toku dana
Dobrotvor-posaljes oficijalni dres ili grb prijatelju
Moja dostignuca, jes da sam tek LVL 3 al ide dobro posto sam igrao vec odavno TOP ELEVEN xD
Attachment 31842
Attachment 31843
Attachment 31844
Attachment 31845
Attachment 31846
Attachment 31847
Attachment 31848
Attachment 31849
Attachment 31850
Attachment 31851
Neumoran - Igraj 5 prijateljske u jednom danu
Los dan - Ubedljivo izgubi utakmicu koju si gledao
Dominacija- Ubedljivo pobedi utakmicu koju si gledao
24/7 - Igraj Top eleven 7 dana uzastopno
Nikad neces biti sam - Gledaj utakmicu na najvecem stadionu koji je popunjen do kraja
Losa navika- Neka tvoj igrac pljune protivnickog
Siledzija (nasilnik) - Dobi 3 zuta kartona na utakmici koju si gledao
Tvrdoglav-Potrosi 50 tokena na jednoj aukciji (skupi 50 i takmici se sa Turcinom)
Recesija - Neka ti ode igrac usled ne primanja plate ili bankrota
Prevremena penzija - Otpusti igraca koji ce da se penzionise na kraju sezone
Sve ili nista - Pobedi na aukcji sa poslednjim tokenom
Neporazen - Zavrsi ligu bez poraza
Svita - Neka te 5 menadzera podrzi na jednoj utakmici
Kraj price - Prekini niz protivnika od najmanje 15 utakmica
Bunker - Pobedi protivnika bez napadaca
Dobrotvor - Posaljes prijatelju dres ili grb ( prvo moras ti da kupis da bi mogao da posaljes, ne mozes da saljes dobijene)
Za skoro sve mora da bude zvanicna utakmica, ne prijateljska
A kako osvojiti recesiju, moram ući u minus, ili da ne obnovim igraću ugovor nakon 3 sezone ili?
Recesija - Neka ti ode igrac usled ne primanja plate ili bankrota
To znaci da moras uci u minus i da nakon nekoliko upozorenja,uprava proda najskuljeg igraca sto trenuto imas... :D
Evo ga napokon, mislio sam da ga nikada neću osvojiti, jer svaki mjesec je sve manje i manje aktivnih prijatelja, trenutno ima samo jedan prijatelj koji je na mom serveru i koji je ponekad aktivan, ovo ostalo će za koji dan da se resetuje :D .Dosta mi je pomogao kup, one silne utakmice na početku :D
Attachment 37446
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Pošto je nordeus odlučio da ovu sezonu ponovim, malo smo se zabavili oko dostignuća, i otključali još jedno :D
Attachment 37486
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Sta znaci ovaj paketic? :D
Pokloni oficijalni grb/dres prijatelju :)
Moraju da se odigraju... :)
Kolege, kupio sam Olimpiakosov zvanicni dres, i ne mogu da ga posaljem prijatelju zbog dobijanja dostignuca... Pise mi samo da mogu da ga prodam, ili da ga ja koristim... Sta treba da uradim? A ranije sam kupio obicni neki dres, i poslao, ali naravno posto nije zvanicni dres, nisam otkljucao dostignuce... :)
Inace sve tri titule nikako da osvojim, u kupu ispadam posle 2-3 kola plafon, a ono sto se tice recesije, tesko... Imam 1.7B... :)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/04...06ada872fb.jpg
Idemooooooooooo
KONACNO: za ovo bi Nordeus trebao da daje bar deset tokena ko otkljuca.
Attachment 47527
Daj bre lespa pa to se otkljuca za mesec dana najvise...
Na pocetku sezone imas 200 utakmica u kupu i od prijatelja i tako svaki dan... :)
sramota me da priznam ali ja sam mislio da se racuna samo ako podrzim mog prijatelja a ne bilo koga...
jebiga nema veze bilo mi je zadovoljstvo da pomognem prijateljima u tekmama. neko je na forumu tako napisao a ja nisam proveravao u igrici da li je stvarno tako. :o
Moram okaciti ...
http://www.dodaj.rs/f/2k/Hu/1CoLxgx/capture.png
Danas...4 godine igranja top11 :)
Za Kup timovi se biraju tako da imaju slican prosecan skil igraca prvog dana sedone. Posto je moguce imati 22 igraca, a za pocetak sezone je dovoljno 13-15, ostaje 7-9 mesta koje je moguce popuniti igracima sa 2 ili 3 zvezdice. Njih vremenom trenirati za sve pozicije, tako da im skil stoji. Pasce na jednu zvezdicu. Ovim trikom moguce je tim koji je realno 6 zvezdica predstaviti da ima 4 zvezdice. I tako dobiti slabije rivale i u Kupu i u Ligi.
mislim da sam sve otkljucao, ostalo mi je oko 5 nebitnih dostignuca, poput one, zakazi 5 prijateljski za 1 dan, glupost, sto bih to radio
ne vidim preko comp. zvanicne dresove da mogu prijatelju pokloniti, prije su bili ?
-Evo svih mojih dostignuća, i to redom ;)...
Attachment 81308
Attachment 81309
Attachment 81310
Attachment 81311
Attachment 81312
Attachment 81313
Attachment 81314
Attachment 81315
Attachment 81320
Attachment 81316
Attachment 81317
Attachment 81318