haha jesam se
haha jesam se
u ligi danas pobjeda doma protiv slabog protivnika koji opet zabija 1 gol jedva smo pobjedili 3:1 zx6r fc a trebala bit golijada ali dobro
statistike
tabela 9 kolo
u ligi sampiona sve tece po planu 5 utakmica 5 pobjeda pobjedili smo u gostima fc Barcelone 62 0:3 imamo maximalni ucinak jos jedna utakmica koju igramo doma sa stoke city i zavrsavamo kao 1 u skupini sa 100 % ucinkom
statistike
Tabela skupine E predposljednje kolo lige sampiona po skupinama
![]()
Veceras je igran derbi protiv najveceg konkurenta ne samo ove sezone, vec od pocetka igrice. Igrali smo mnoge odlicne i uzbudljive meceve sa njima, a takav je bio i ovaj mec. Usli smo u njega sa bodom zaostatka i velikim imperativom da se barem ne izgubi, jer kad netko od nas ima vise od 3 boda prednosti naspram ovog drugog, redovno osvoji ligu.
Dosta je jaci od mene no svojom taktikom cesto ostavlja prostora u sredini sto protivnici znaju iskoristiti. Na tu kartu smo i mi danas igrali i od samog pocetka smo imali inicijativu na terenu ali i srece..jer smo mogli da primimo gol kontre. Ipak u 41.minuti na asistenciju Hasanpoura, Kuzmanic pogadja za 0-1. Nazalost u 51.minuti oni izjednacavaju. Mijenjali smo taktiku ali ostalo je 1-1
Zadovoljni smo..nisu se odvojili, a cesto znaju kiksati i imamo itekako nade.
Sutra je susret sa 3 na tablici i nadamo se pobjedi kako bi ostali i dalje u igri.
Hvala svim navijacima na velikoj podrsci
Jos da spomenem jucerasnju veliku pobjedu protiv kluba sa kojim imamo odlicne odnose, cesto podrzavamo jedno drugog i uvijek se trudimo da nismo u istoj ligi, no evo ove sezone smo u istoj ligi i ovo je bio nas prvi susret.
![]()
Vise nema smisla, imam posed 56 ili tako nesto, 12-ak suteva u gol od kojih 1 u okvir, i izgubim 2:1, a samim tim i 1. mesto u Ligi, dok u LS obezbedjujem danas prolaz pobedom nad zvezdom 6:0, ali ovaj random me uhvato u zadnje vreme i ne pusta
![]()
Sezona 3, Nivo 3
Pobednik Lige: 3 puta (S1, S2, S3), Drugo mesto u Ligi: 1 put (S3)
Pobednik Kupa: 1 put (S1), Drugo mesto u Kupu: 1 put (S2)
Pobednik LS: 1 put (S3)
Omega FC
Zanimljivo postaje i u kupu i u ligiNe mogu da postavim slike zato sto ne mogu da se konektujem na igru, ne znam zbog cega
![]()
На, на, на, на, на,... осмина финала, осмина финала, осмина финала,...
Гол - један, али ко солитер вредан!
Ни у најлуђим сновима, нисмо могли да помислимо да ћемо у Купу до овде догурати!
А, следећи противник, и у Купу и у својој Лиги, познаје само победу. Нема ни нерешену, ни изгубљену утакмицу. Прави изазов за четврт-финале!!!
У Лиги са две рутинске победе, настављамо победнички низ.
У Лиги Шампиона смо обезбедили пласман даље.
Али ако желимо да избегнемо тешког противника (дефинитивно најачи тим у нашој ЛШ) из групе "Ф", у мечу против Црвене звезде морамо да победимо. А, када узмемо у обзир, и чињеницу да је тај тим једини који нам је, у досадашњем делу сезоне, задао пораз, онда је инператив победе над њим још јачи!
![]()
liga tablica
protivnik danas
liga prvaka skupina stanje nakon 5 kola,suvereno naravno
kup danasnji protivnik i raspored
![]()
I ponovo jako težač meč, ali danas ja izlazim kao pobjednik.Sutra takođe jako težak meč protiv trećoplasirane ekipe.I sutra ćemo pokušati izvući što povoljniji rezultat.
Tabela nakon 10 odigranih kola, i odlično 6. mjesto:
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--