http://i1358.photobucket.com/albums/...ps13489c4d.jpg
Printable View
Pa u tome i jeste fora, što igrači sa 5 zvezdica kad ih dovedem igraju 10 puta gore od ovih sa 3-4 zvezdice... Dovedem krilo 5 zvezdica i prosek mu bude 6.33 u sezoni umesto krila 1 zvezdica koje na 18 utakmica da 15 golova i ima prosek 7.67... Nije u tome problem... Problem je što su svi pali u formi u isto vreme... Naprasno su igrači koji su igrali za 8 i 9 počeli da igraju za 5 i 6...
@NTNK kakva crna dominacija,nema toga,cuti dok pobedjujes takve,kod nas ljudi uspeju da nameste kolo da 4 prvoplasirane kiksnu a ne igraju medjusobno :D
@Steppenwolf umesto sto se tripujes nekom formom i prosekom ocena,kupi igrace od 5* i nek ti barem prvih 11 ima 5*...
Ekipa, trebam vas u 21.24, protivnik je u kupu za 6q jaci od mene i trebam sto vise podrske, pa tko moze neka dodje, unaprijed hvala
To kad mi AV bude kupio tokene :D Btw, imam lika na FB koji je kupac tokena na veliko. Na početku svake sezone kupi 11 igrača koji su na korak da budu skauti, a proda one sa 5 zvezdica kojima se kvalitet ne završava sa 4/9 i uvek se pati da osvoji ligu... Ja sam mu izbio ligu iz ruku pre dve sezone u poslednjem kolu sa drugim timom, 2, 3 i poneki igrač sa 4 zvezdice...
Belgrade United - Dan 16 - Liga
Napokon pobeda danas iz 4 utakmice. Došli nam Turci u goste i odneli kući 3 komada. Bili smo jači 1 zvezdicu i napokon mi je efikasnost bila pristojna, 43%. Napadač Atouba je postigao svoje prve golove posle 7 utakmica posta od kada je doveden.
Attachment 30766
Attachment 30767
Attachment 30768
FK Partizan - Dan 17 - Liga
U 15. kolu goste nam je došao tim iz Holandije (dobili su nas 3-0 u prvom delu sezone) i iako smo bili mnogo bolji od 6 zvezdica jačeg protivnika (timska ocena 7.23 protiv 6.36) i dva puta vodili, gosti su uspeli dva puta da se vrate, prvi put golom posle kornera, a drugi put šutom iz daljine kroz 6 igrača...
Attachment 30794
Attachment 30795
Attachment 30796
Attachment 30797
Koliko ja vidim Vedrane ti spremas tim za sledecu sezonu na istom levelu i cekas mene da ukrstimo koplja...ahahahaha :D
A mozda i Sinisa uleti u istu ligu...koje bi to bilo kidanje :D
Belgrade United - Dan 17 - Liga
Opet kidanje živaca protiv "Dalje nećeš moći" formacije, zamalo da zovu decu :D Dejan Jelić je debitovao na golu BG Utd, a Klinger je upisao svoj prvi hat-trick za klub...
Attachment 30814
Attachment 30815
Attachment 30816
Attachment 30817