-
Njuz dot kom :D
Glavni tim popravlja gol razliku na +99 pobjedom 7-0, ako uopće taj podatak bude bitan (gdje smiley za ironiju :D?) Naravno, vodeći nije kiksao (za razliku od mene posljednjih dana :mad:) pa je zadržao jadnu, ali bitnu prednost od jednog boda koju će vjerojatno sačuvati do kraja sezone.
Celtic je dobio direktnog protivnika (drugoplasiranog) s 0-1; još jedna pobjeda sa +1 gol razlikom, Celtic ih niže, samo neka nastavi, bitnija su mi ta 3 boda nego gol razlika koju imam kod glavnog tima pa mi sad ništa ne znači.
Clermont bi mogao ponoviti 2. mjesto lige od prošle sezone, prvoplasirani bježi 14 bodova (ima 66 bodova, 22 pobjede+poraz) a 3. tim je 1 bod iza tako da će uspjeh biti ako sačuvam 2. mjesto.
Ali zato bi mogli doći na svoje u Ligi prvaka... Finale je tu, 6-1 ukupan rezultat (1-2 u gostima i 4-0 kod kuće; screenshot) čak sam kvalitetom favorit u finalu. Corrine Diacre može učiti od mene kako se vodi taj klub :D Glavni problem su ozljede danas bilo ukupno 6 igrača out, samo jednog sam oporavio pa je ostalo 5, sutra mislim da će biti jedan manje. Stigao je akademac za prodaju, ali zbog finala LP prodaja igrača je odgođena, tako da će on pričekati na svoj red.
TSG Hoffenheim je u poziciji koju ja zovem vukoj€bina (objašnjenje: pozicija na ljestvici od 5. do 7. mjesta, a predaleko od 8. za izbjegavanje promocije i predaleko od mjesta za ligu prvaka). Danas igrao 1-1 sa prvoplasiranim, ili bolje rečeno izvukao 1-1 XD
http://forum.topeleven.com/attachmen...semifinals.jpg
-
1 Attachment(s)
Nekad se i ja zapitam da li je 22 igrača dovoljno. Uspio sam neke oporaviti crvenim paketima, ali nemam ih više. Pored znaka ozljede piše koliko još dana treba do oporavka. Iako pojedinačno to sad nije puno (neki su već danima vani pa se bliži oporavak) u zadnja 3 dana sezone svaka ozljeda je noćna mora, pogotovo kad se igra finale lige prvaka. Ne znam zašto ne rade oni filmići za pakete, trebaju mi sad kao nikad.
Finale lige prvaka
Attachment 35343
-
Kako sam ja ove sezone imao srece sa povredama, samo 5, jedna teska, koju nisam ni lijecio nego prodao igraca odma
-
1 Attachment(s)
Da li neko ima ovaj dres? To je neka stara kolekcija nasao na netu, verovatno jos dok nisam ni igrao t11
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮
-
@Sarma To valjda tako bude od sezone do sezone, prethodne se ne sjećam jer ju nisam ispratio, ali prije 2 sezone znam da nisam imao gotovo nikakvih problema s ozljedama. Naravno to je pomogo i boljim rezultatima kod nekih timova. Imao sam uglavnom jednog, maksimalno 2 ozljeđena. Ove sezone je konstantno netko bio out, ali je problem što ih je sad nekoliko odjednom.
Kako god, samo nek ja uzmem ligu prvaka, taman ostalo 15 zdravih :D
-
@PepG Ne znam kad si počeo, meni će 16. biti 2 godine kako igram top eleven, ali sjećam se dobro ovih dresova koje vidim, mislim da su stari oko godinu dana maksimalno. Jedan bijeli od tih trenutno koristim, a onaj crno-plavi s kockicama sam hito kupiti (i nisam), neki francuski tim je imao takav dres ili još koristi (Tours Fc možda)
Mislim da se ne mogu slati ti dresovi uopće mogu pošto nisu premium.
-
Oko 8 meseci... imam sve moguce kombinacije crveno belih ali ovaj na uske pruge mi fali a nema ga vise u ponudi
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮
-
Razumijem, sličan je Zvezinom dresu (ako na to misliš). Jedan takav sličan dres koji sad imaju u ponudi ti vjerojatno neodgovara.
Zna li netko postoji li kakav paket s pingvinima (grb+2 dresa?)? Vidio sam novi dres crno-bijeli sa pingvinom :cool: ali nema logo niti više takvih dresova. Imaju li moderatori sluačajno kakvu informaciju o tom?
-
Malo smo se opustili sa drugim timom
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...1c53301c85.jpghttp://tapatalk.imageshack.com/v2/15...472fda1a1d.jpg
Momci, ko moze neka navija za Macvu veceras 20:49 u finalu kupa :-)))
Idemooooooo
-
Idemoo macva, 2:1 da pobjedis