Pocinju pripreme za sledecu sezonu stigla su dva nova dresa u FC Red Star i jedan u AS Roma
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮
Printable View
Pocinju pripreme za sledecu sezonu stigla su dva nova dresa u FC Red Star i jedan u AS Roma
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮
Attachment 35523
Pobeda u gostima protiv velikog rivala, vratili smo mu za poraz u prvom delu sezone koji je pokrenuo lavinu loših rezultata... Iako je vodio u izjednačenoj utakmici, promena formacije i mentaliteta i 3 izmene na poluvremenu su učinili da se Kirovski razgoropadi i sa 3 gola preokrene rezultat (11 golova na poslednjih 5 utakmica, a do poslednjih 5 je igrao ko strina)...
Attachment 35524
Attachment 35525
Attachment 35526
Da sam pobijedio mogao sam možda završiti 4. , ovako ova sezona završena na odličnoj 5 poziciji
Attachment 35528
http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html
"...Pa je li to moguće ljudi moji kakva sreća, ma je li to moguće, tresu se tribine... Pa šta ću vam reći.... Ovo je bilo za infarkt..." :D
Kakav preokret, kakva završnica sezone, šta reći... Prije 3 kola prosuo sam prednost koju sam imao gotovo cijelu sezonu (graf na desnoj strani) i mislio sam da je prvenstvo izgubljeno, međutim direktni protivnik je danas igrao 1-1 kod kuće dok sam ja pobijedio u gostima 6-1
Sutra je Dan D, utakmica na sve ili ništa, utakmica sezone
Attachment 35529
NTNK brate, znas li t koja je poveznica nasih gradova? :) Uvijek te zaboravim pitat
Koja? :D
Sad ce nesto da me ispali opasno... :D
Pa necu te ispaliti, ozbiljno govorim, pa zar ne znas za Ivana Kapistrana?
Nemam pojma ko je taj lik... :)
Da ne googlam sada...