Nije to do formacije, to ako ti golman igra u polju ili ti je igrač na golu...
Printable View
Attachment 35887
Jebem ti tim kad ja moram do zadnjeg minuta da se plašim za pobedu protiv ovih pacera... Smidt je debitovao golom i napokon razbio maler, ali je ova volina Molina na protivničkom golu sve živo branila... Na kraju ga je Bushati ćušnuo za 2-0, da ne dobijem srčku...
Attachment 35888
Attachment 35889
Attachment 35890
Attachment 35891
Attachment 35892
Neubedljiva pobeda protiv koljača iz Brazila... Hepi iz daljine i Borsi iz slobodnjaka za 2-0... Hepi je posle ko zna koliko vremena odigrao dobro, dao gol i proglašen je za igrača utakmice, i onda se povredi... **bem ti igru... :rolleyes: a Wembo-a mi povrediše, a ni karton nisu dobili... Protivnik je igrao sa idiotskom formacijom, a Borsi je bio okružen sa 8 igrača...
Attachment 35893
Attachment 35894
Attachment 35895
Attachment 35896
Zašto se meni uvek ovakvi trolovi dešavaju u 88. minutu? :confused:
(odozdo nagore ide akcija :p)
Attachment 35897
Attachment 35898
to je diskutabilno znaci ilegalna formacija moze bit cim stavis ST na mjesto DC tj zamjenis ih tada je to ilegalana jer nisu svi na svojim pozicijama,mozes igrat 4-4-2 a sve igraci na krivim pozicijama,dakle formacija je legalna ali su pozicije krive i tada to nije ilegalna formacija vec ilegalno postavljeni igraci
Attachment 35899
Kad protivniku oba štopera igraju za 9, a golman brani za 8, ne možeš da se nadaš boljem rezultatu... Od 19 šuteva ova dvojica su izblokirali 20 :rolleyes: i imali 26 uklizavanja...
Attachment 35900
Attachment 35901
I još mi povrediše Stiva McQueena, a nemam dovoljno crvrnih kofera još uvek...
Attachment 35902
Jel ovi azijati kad spavaju, il 24 sata dnevno biduju
Oni ne moraju spavat jer meditiraju dok čekaju aukciju, a to ih puni energijom :D