-
1 Attachment(s)
Још једна победа у лиги, победу је донео нов играч, синоћ купљен(дефанзивац) у 90-ом минуту из слободног ударца...
Да нисам одиграо 1:1 на старту сезоне са екипом која је много слабија од мене сада бих био први.. Али надамо се да ће први кикснути до нашег меча...
Пс. не знам шта је ово са играчима.. много жутих и црвених добијају, а и повреде ме рокају само тако...
Attachment 36207
-
1 Attachment(s)
Attachment 36208
STA JE OVO???Ponudim ja u zadnjoj sekundi,priznaju mi ponudu,uzmu jedan token,i hocu jos jednom da ponudim ne mogu,pise nisi kvalifikovan za trenutnu rundu?!
-
E to se i meni nekad događa, ne znam zašto. Uglavnom jedino se možeš izvući iz tog problema na način da ako primjetiš taj problem čim krene 1. knockout runda (dakle još dok piše na satu 0:59-0:55) odmah osvježiš tu stranicu. Čim se t11 ponovo pokrene, odmah prebaci na tab aukcije i na tog igrača. Moj internet je dovoljno brz da stigne u tom roku otvorit igru i tu aukciju, a možeš i uključiti štopericu na mobitelu sljedeći put kad klikneš na t11 stranicu da vidiš koliko sekundi treba da se otvori.
-
1 Attachment(s)
Eh,ja sam kasno video,tek kad sa pokusao da ponudim , onda...
Attachment 36210
Dobro ide Ligi :D Danas LS,isto protiv 433,igramo 451 v :D
-
1 Attachment(s)
LP rutinski, prolaz osiguran, ligu veceras igramo
Attachment 36212
-
pa dokle ce me jebat vise sa izbacivanjem kad bidam,interesantno da samo na 15+ rundi me izbaci naravno ostanem bez tokena i bez igraca stvarno sramota nemam rijeci majke mi toliko sam sad ljut da vam nemogu opisat jos jednom nek mi se to desi prestajem igrat jel su presli svaku mjeru
-
-
-
A evo i jednog prilično neočekivanog rezultata iz lige, nama ide u prilog.
http://i.imgur.com/7MEFX0D.png
http://i.imgur.com/wK7XhO4.png
-
3 Attachment(s)
Attachment 36217
Trolovanje protiv slabijeg... Tri dupla kornera nisu realizovana i dva slobodnjaka odbranjena... Borsi je od početka sezone postigao samo jedan gol iz slobodnjaka iz 30+ pokušaja, sve mu brane golmani slabiji od njega... Uz to, ne pamtim kad sam poslednji put dao gol posle duplog kornera, ali zato protivnik redovno daje gol posle kornera... Oba gola sam primio posle izmena, a drugi minut pošto im je isključen igrač na sredini :rolleyes: Borsi je opet igrao van pozicije i bio igrač utakmice, ocena 9...
Attachment 36216
Attachment 36218