A možda je dobio to od prijatelja, a igra sa 35T?
Printable View
Attachment 38154
Rutinski u LŠ... Gomes sve što promaši u Ligi, nadoknadi u LŠ... McShane, Gibb i McGoldrick su pružili još jednu odličnu partiju... Čak 7 debitanata u LŠ...
Attachment 38159
Attachment 38160
Već četvrta povreda ove sezone...
Attachment 38161
Attachment 38155
Attachment 38156
Attachment 38157
Attachment 38158
Remi u Ligi Sampiona protiv direktnog konkurenta za prvu poziciju u grupi.Prvo poluvreme je potpuno dominiro sve dok nisam promeni pas na kombinovano i uklizavanje cvrsto,na kraju kasna izmena umesto dmc st.Blereza danas pet golova iako ima 4 *.
Mglo je biti i gore.Zadovoljan sam:).
Top11fan taj je svakako kupio tokene,da nije prijatelj ne bi mogao da mu posalje :)
Neočekivan poraz glavnog tima u LP. Gledao sam utakmicu, nakon poluvremena igrao 352V ali nije pomoglo. Ne znam šta je mom timu jer zadnjih sezona očajno igra grupnu fazu LP. Prošle sam jedva prošao u zadnjem kolu s jednakim brojem bodova (8), a ni ove neće biti lako. Sramota za branitelja naslova :o
Attachment 38162
http://static.mondo.rs/Picture/40682/jpeg/
Attachment 38163
Neverovatno mi je koliko često golmani brane slobodnjake Borsiju koji je specijalista i još ima napad K+9... bar 50%... Protiv mnogo jačeg protivnika primamo gol posle duplog kornera... Kad već napadači nisu bili sposobni da izjednače, uradio je to Papanikolaou solo prodorom kroz sredinu...
Attachment 38164
Attachment 38165
@Steppenwolf Objektivno to je odličan rezultat, iako svima bude žao glupih golova iz duplog kornera i slično