Ajmo ljudi kome treba dostignuce dobrocinitelj, nek ga pokupi dok moze, primam sve dresove i grbove hahahahahha :cool:
Printable View
Ajmo ljudi kome treba dostignuce dobrocinitelj, nek ga pokupi dok moze, primam sve dresove i grbove hahahahahha :cool:
Attachment 38292
Pa ovo nema na svijetu!! Pa ljudi moji mili... Kod rezultata 2:1 fino piše kako krećem u kontru, odmah nakon toga njegov se igrač nalazi u situaciji 1 na 1 sa mojim golmanom... Kako je ta lopta tu završila ja ne znam. Možda im je David Copperfield menadžer -.-
Meni bolje radi 451 v stil protiv 433 usko.
Brate ne možeš protiv malog nordeusa :D . Oni kako odluče, utakmica tako završava :D
Ovo je lider u mojoj ligi... dobitna formacija, sve penzos do penzosa.... ko gde igra nije bitno sistem to izmesa....
I onda dobijete ovakav skor na tabeli....pokusaj nordeusa da natera menadzera da ne odustaje.... znam ja da ce on pasti dole ali dajte malo realnosti jbtAttachment 38293Attachment 38294
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮
Idemooooooooooo
Attachment 38297
E ako ovaj moj napadač nije zaslužio 10ku u debitantskoj utakmici, onda nitko nije.
Jutros sam ga kupio za 1T, večeras je igrao prvu utakmicu, zabio 5 golova i 2 asistencije, do 35 minute je imao već hattrick, igrač utakmice, već je na ljestvici najboljih strijelaca lige.
Attachment 38298