Trebao sam nekog 44 nivo u prvoj rundi da dobijem xD
http://www.dodaj.rs/f/45/kX/2EgSkFDs/screenshot1.png
http://www.dodaj.rs/f/1f/B0/2CiQsEh7/screenshot2.png
Printable View
Trebao sam nekog 44 nivo u prvoj rundi da dobijem xD
http://www.dodaj.rs/f/45/kX/2EgSkFDs/screenshot1.png
http://www.dodaj.rs/f/1f/B0/2CiQsEh7/screenshot2.png
Ludilo zvano kup. :)
Nmg da verujem 3 sezonu za redom ispadam u prvoj rundi kupa.Inace imam 3 osvojene lige i 2 polufinala lige sampiona tj 3 mesto,ali ovaj kup me nervira stalo ispadam imam dobar tim.
Ma, za kup valja imati mnooogoo jaku ekipu i još više sreće.
Fora je sto su svi za dva levela bolji ovaj skim sam igrao je 6 ja 4.Imam bolji prosek meni je 33,3 a njemu 32,7,ali on ima duplo skuplji.
Imam jedno pitanje ako dam nekom liku ponudu za igraca jel on dobija tokene i pare ili samo pare?
I jare i pare. :)
I jos samo nesto spominete neki balkanski server.Ja uvek kad hocu oko 7 ujutro da kupim igraca nikad nema.Hvala unapred.
Naravno, znaš da ne idu njemu svi T koje daješ, nego on ima svoj dio, a onaj veći ide u humanitarne svrhe (Nordeusu).
A to sa transfer listama sve zavisi kako kada, jbg. Pratiš TL češće pa kad naletiš na to šta tražiš.
Attachment 37943
Attachment 37944
Teror Nordeusa povredama na balkanskom serveru se nastavlja... Sim je juče bio igrač utakmice, a danas je povređen :rolleyes: Da li vam je poznat šablon?
Attachment 37946
Attachment 37947
Zanimljivo je da moj MC Rice na 2 utakmice da 3 gola i dobije 2 sedmice, ali zato MC stokilaš kod protivnika na desnom beku dobije dve osmice :rolleyes:
Attachment 37948
Attachment 37949
Zanimljivost iz Kupa... Prošle sezone u 1. utakmici pretkola protivnički igrač dobija žuti u 28. minutu, ove sezone isto, u 28. minutu...
U revanšu prošle sezone, a i ove, moj igrač dobija žuti u 72. minutu... Slučajnost?
Cek nije mo jos jasno kako da udjem na npr balkanski ili svetski server.Pojasnite mi malo.
Nema svetski server... ima na stotine svetskih servera... A to za balkanac, sa tog profila što sad igraš više nikako... Moraš da napraviš novi profil, pa prvo da postaneš prijatelj sa nekim ljudima sa balkanca, pa da te oni pozovu u igru, pa tek onda da se uloguješ prvi put...
Polomih se ova 2 dana u organizaciji OMA lige pa dok sam pohvatao tko, šta, koji tim, gdje, kako, skoro sam zaboravio za svoje timove, skoro pa ne znam kako se zovu :D. :rolleyes: Moram još provjeriti rezultate, ali mislim da su svi prošli prvu rundu kupa :D
[QUOTE=Top El;323558]Nmg da verujem 3 sezonu za redom ispadam u prvoj rundi kupa.Inace imam 3 osvojene lige i 2 polufinala lige sampiona tj 3 mesto,ali ovaj kup me nervira stalo ispadam imam dobar tim.[/QUOT
i kod mene ista situacija ali uvek dobijem protivnika koji je nivo iznad mene pa mi i nije toliko krivo.
za sledecu sezonu uradi ono sto rade neki menadzeri: drzi u rezervama igrace sa jednom zvezdicom i onda zbog kao slabijeg rejtinga ces navodno u zrebu dobiti slabije protivnike. nisam probao ali eto sugestija...
Attachment 37973
Liga
Attachment 37974
Protivnik u Kupu
Attachment 37975
Protivnik u LŠ
Attachment 37976
Jao veselja :D Nastala je TEPL2
Dakle, moj Celtic ponovo igra top eleven premier ligu, ova je još jača od prošlogodišnje. 13 timova ima prosjek kvalitete 5* i 14. ima jakih 4* (44.3). Nitko sretniji od mene :D Ako ste pratili moj tim prošle sezone, onda ste mogli vidjeti kako je zanimljiva bila ta liga.
Provjereno: svi moji timovi su prošli prvu rundu kupa :)
KUP:
Attachment 37995
Attachment 37996
LIGA SAMPIONA :
Attachment 37997
LIGA (U ligi sam jaci od svih timova, ali ima dosta jakih.. Opet cemo se boriti za titulu pa sta bude) :
Attachment 37998
Koje je ovo sr@nje od aukcija, Bože sačuvaj :(
Svaki put kad otvorim TM, daje mi igrače od 3*, a igrači od 5* imaju kraj inicijalne runde za minimalno sat vremena :mad:
Tako da nakon što dodam igrače na shortlistu, ako osvježim stranicu blizu kraja aukcije, ostali koji nisu na listi jednostavno nestanu. Zato 3* ima previše...
Kod mene dugo nije bila ovako loša ponuda na TL kao od početka ove sezone.
Još golman nam fali za klupe,i da prodam ova tri igrača i to je to :cool:
http://i.imgur.com/abUjs3R.jpg
Siguran start u ligi pobeda kod kuce od 9-1.
Jutros sam doveo prvo pojacanje,moram kompletnu odbranu da promeni jako su losi.
Attachment 38001
Svaki komentar je suvišan...
Attachment 38002
Attachment 38003
Attachment 38004
Moze neko da mi kaze kako da stavim sliku na forum.
1 утакмица у Лиги...
Attachment 38007
Посебно да похвалим ново лево крило.. Габриела Унгура... Пружио је сјајну партију ! :)
Attachment 38008
И постао скаут :)
Attachment 38009
Ако се по јутру дан познаје, биће ово лепа сезона :)
Attachment 38011
Ubijte me ako ova igra ikakve veze sa fudbalom ima... :rolleyes: Ovo je bar deseti put da igram protiv nekog ko ima samo DL i DR pozadi i nema šanse iz igre gol da im daš... i uvek jedan ili oba odigraju za devet... i naravno, golman bar za osam... na kontre, ništa... normalno, ništa... napadački, ništa... Ništa po krilima, ništa kroz sredinu, kratki pasovi, dugi pasovi, ama baš jebeno ništa ne pomaže da se da gol iz igre... Promašen penal, promašen i odbranjen po dupli korner... strašno... A onda lik jednu šansu ima i iskoristi je... Pa ako je bolji, nek me pobedi, jbt, nije problem, ali šta me koji k***c troluje svaki put... A ja da igram sa DL DR pozadi popio bi 10 komada od mnogo slabijeg...
Attachment 38012
Attachment 38014
To više nema veze s vezom. Jučer igram kup napadač mi se ispromašivao i iz igre i iz slobdnih, nakon utakmice on ima ocjenu 7!!!?? Pa nije ni 5 zaslužio s tolikim promašajima, dok neki igrač da gol pa ima ocjenu 6 :rolleyes:. Naravno, tokom utakmice sam ubacio drugog jer nisam mogao trpiti sve te promašaje.
Jao ova seozna ce da bude jako zanimljiva :D
Na zrebu jutros sam dobio vise nego solidne protivnike bice zanimljivo do kraja prvi cilj promocija.
Protivnik u drugom kolu kupa za tri nivoa jaci treba ce mi dosta srece da ga prodjem.
Liga sampiona bez mene ove sez.
Puno srece svima :)
Koji je ovo vrag???
Na nivou imam 2 igrača na listi želja a ne mogu staviti 3. :mad:
Attachment 38015
Dešavalo se to još nekome, čini mi se @vedran boca juniors, vidi sa njim kako je to riješio.