Attachment 38390
Jutros sam zgrabio jednog nordgena za token, napokon... Ima 20 godina (za mlađe nisam imao para) i može da igra na 2 pozicije... Tako sam upotpunio štoperski tandem iz Obale Slonovače, Liri - Gaye...
Attachment 38391
Printable View
Attachment 38390
Jutros sam zgrabio jednog nordgena za token, napokon... Ima 20 godina (za mlađe nisam imao para) i može da igra na 2 pozicije... Tako sam upotpunio štoperski tandem iz Obale Slonovače, Liri - Gaye...
Attachment 38391
Attachment 38395
Videli smo mnogo golova za kratko vreme,bilo je 2-2.Veznjak Ligos sa distance pogadja,posle toga skaut nordgen dc Palm po 2. put busi mrezu protivnika iz slobodnjaka.U zadnjem minutu Ligos sa distance pogadja.
Ja to zovem majstorski prozov najjaceg tima u LS :D
Attachment 38396
Šta je sve branila ova budaletina Arafat na golu protivnika... 3 slobodnjaka, 2 zicera 1 na 1, par živih lopti posle šuteva sa distance... A i ova budaletina Madirin je sve kornere izbacivao glavom u polje, osim jednog... Seriju golova je otvorio Kirovski i stigao do cifre 50... Elton-Bott je ubo dva komada, na pas Maee i glavom posle kornera... Na kraju je Ramsay pododio posle solo akcije za 4-0...
Attachment 38397
Attachment 38398
Attachment 38399Attachment 38400
Attachment 38401Attachment 38402
Attachment 38403Attachment 38404
Pade Barsa na domaćem terenu. :cool:
http://i.imgur.com/LhTmAXv.png
Problemi s Celticom... Osim što sam izgubio golom u 89' protiv vodećeg na ljestvici lige, čini se da će mi facebook deaktivirat još jedan profil.
Clermont je dobio ligašku a glavni tim u ligi prvaka.
Da li ima netko viška aktivan profil na balkanskom serveru (neki što imate za referrale a ne treba vam...)?
Idemoooo kao i prošle sezoneeee :D. Sad kad me svi krenu pobjeđivat, vrh oca mi :D
Attachment 38407
-->http://forum.topeleven.com/galerija-...en-1860-a.html<--
Attachment 38408
MC Scott Wightman je napustio klub (19 utakmica, 2 gola)... Uzeli smo za njega celih 12.7k dolara :D
Attachment 38409
Znam da je neko prije pito pa i mene zanima kako se moze spremit slika s Top Elevena i prebacit ovdje?
Ako si preko telefona samo opalis screen- shoot.Na pc-u ja slikam ekran,u paint isecem ssacuvam.I onda se isto ubacije na oba,gde imas polje za pisanje,iznad imas neke dosatke,udjes u 3. sa desne strane,kliknes na otvori datoteku,izaberes sliku,ispod imas da uploadujes.Kad uploadujes to je to :)