Dan 13... Sve tri ekipe su trećeplasirane u ovom trenutku...
Attachment 38731
Printable View
Dan 13... Sve tri ekipe su trećeplasirane u ovom trenutku...
Attachment 38731
gledam skaut listu i koja prevara: nude da kupis igraca za novac i 39 tokena a igrac matorac 28-29 godina tek dobio sestu zvezdicu. pa jebote kupis igraca za par tokena koji je blizu seste zvezdice a ove tokene pretvoris u pare i gradis infrastrukturu...
mada priznajem na pocetku igranja sam povremeno kupovao skaut igrace i tad sam i osvajao trofeje sad sve teze i teze.:o
savet za igrace koji se razmisljaju da kupe skaut igraca je da ne rade to. moj primer kupim MC igraca sa spec. playmaker i prve sezone zadovoljan ocene 7-8 ali sledece dve sezone ocene 5-6 i obavezno zuti karton u prvom poluvremenu.
i jednom prilikom se povredi 9 dana reko aj ti lepo na aukciju pa zajebavaj sledeceg menadzera...
Attachment 38742
Još dva flopa su napustila klub, MC Lainović (75 utakmica, 15 golova) i GK Daud (52 Utakmice)...
Attachment 38743
Attachment 38744
Neko ima srece s tim skautima neko ne , ja sam 5 nivo, prve 3 sezone sam kupovao skaute i odlicno su se pokazali , neki su davali i vise od toga , cak i sad ima igraca koje igra bolje nego kad sam ga kupio , prosle sezone kupio Golmana skauta , specijalnost 1on1 a 85% golova primio tako ,
♥FORZA MILAN & GRIZZ FC ♥
Screenshot by Lightshot
DA LI JE OVO REALNO ?????? jebeni kup
Inace prvu utakmicu sam dobio 3:2 -.-
Znaci posljednja moja akcija , ubaci igrac loptu u 16rac loptu udari glavom drugi napadac i nekim cudom njihov golman uhvati loptuu i 5 sekundi kasnije sa 16 metara ja primim gol ma dajjj
otkljucao dostignuce i dobio 19 skil poena a neverovatno niko se nije povredio. fala Nordeus!
Attachment 38745
U ligi sjajno ide 11 od 11 :D .Prvih 7 ekipa je.....Znaci strasno .Nikad teza liga .A ni preostalih 7 nisu mnogo slabi.Postignuti golovi govore sve.Pre u sezoni po 150 komada dam , doslo je vreme da i ja imam tesku Ligu ahah.
Attachment 38746
Attachment 38747 je dobio utakmicu u Ligi službenim rezultatom 3-0, jer domaćin nije imao 11 igrača...
Attachment 38748
Jbt umalo da ostanem bez igraca zbog njihovog glupog baga... nisam mogao da izvrsim transfer i dobro sto sam otisao na komp da vidim sta se desava
Attachment 38754
FC Red Star ✮✮✮ AS Roma ✮✮