NK Dunav Ilok zeli SRETAN USKRS svima koji ga slave.
HRISTOS VASKRSE!
Printable View
NK Dunav Ilok zeli SRETAN USKRS svima koji ga slave.
HRISTOS VASKRSE!
Probaj ovdje, tko zna..
http://forum.topeleven.com/razno/483...-i-grbova.html
Sretan Uskrs svima koji slave :o
Sretan Uskrs svima koji ga slave.
HRISTOS VASKRSE !!!!
Hristos Voskrese :)
Sretan praznik svima koji slave.
Pošto je TE u zadnje vrijeme sve gori i gori, ovakve utakmice su kao neka arheološka iskopina. Menadžeri na TE idu u ekspedicije svake sezone da bi pronašli ovakvu utakmicu i to se rijetko kad događa. Vjerojatno vam nije jasno o čem ja to, pa da pojasnim; ovo je utakmica u kojoj sam nakon dugo, dugo vremena svjedočio efektivnosti taktike i formacije. Utakmica je krenula ovako: oba menadžera prisutna, jedan navijač na mojoj strani, formacije: domaćin 3W-1-3N-1-2, gost (ja) 3N-1-4-2. Odlučio sam "riskirati" pa sam krenuo s pressingom na cijeli teren i offside zamkom (OT) da bi nakon vodećeg gola stavio pressing na svoju polovicu i isključio OT. Ubrzo sam primjetio da je to dosta pomoglo domaćinu koji me ubrzo pretekao u broju udaraca pa sam vratio na početne postavke. Tim se oporavio i poveo do HT. Nakon HT u 58' on mijenja formaciju u 43N3, a ja reagiram nakon tog sa 4141 u 68'. Do kraja utakmice on je imao udarce 5/25 a ja 9/19
a posjed je bio 51-49 (za njeg). Eto bar sam doživio jednu utakmicu u ovo vrijeme kad mi je taktika stvarno pomogla. Sreća pa je rezultat takav jer su 2 braniča koja su ušla u igru ocijenjena s 5 :rolleyes:. Još kad bi bilo aktivnih menadžera da mogu nekom prodati igrače... :rolleyes:
Attachment 42567
Hristos vaskrese!
Jedan od meni najdražih igrača mog glavnog tima. Njegovi počeci su bili teški, prvih 6-7 utakmica u klubu imao je katastrofa formu i nije dobio nijednu iznad 6. Strpljenje se isplatilo, uspio je "uhvatiti" formu i do sad je bio i ostao jedan od najboljih igrača mog kluba. E da mi je više takvih...
Attachment 42570