imam predlog za menadzere Top El, CSM United, Pep G, FC Prokuplje tj. AC Milan i ostali koji su zainteresovani: vidim da manje više svi igrate nezanimljive lige u smislu da posle pet kola vec znate da cete biti prvak.
Sta kazete na to da napravimo ligu bez kupovine tokena i farmovanja? naravno, nemam pojma kako bi to izveli pa bi nam trebala pomoć sa strane. ima dve nedelje do pocetka nove sezone pa razmislite...
Liga Sampiona 6.kolo
To je to...
Ja do pre neki dan nisam imao pojma kako se farmaju tokeni ,sad ih imam oko 55 a imao sam oko 1 token I tokene slabo trosim,prvi dan potrosim desetak i uglavnom ostalo sjebem na FA.Ne. razumem te bas Kako mislis da napravis takvu ligu,mada mi nije jasno sta nj si smislio Ko ti kaze da je meni liga nezanimljiva...Ovo je treca sezona za redom da upadnem u teeeeeeeesku ligu,kad igras sa nekim u prvih 10 je derbi,svi jaki.A ispod desetog mesta sijes 7+
Pre sad ce vec dve god ista ideja je bila da clanovi foruma( u to vreme nsretkovic,jordovic svajc ne secam se ko jos i ja sam bio u toj grupi) naprave svoju ligu svi bi bili isti server zabranjeno je skidanje i kupovina tokena obavezno objavljivanje slika kupovine da se vidi broj tokena i sl,uglavnom cini mi se samo jedan clan je te prve sez ispostovao to objavljivao slike itd.
Posle par sez od tih cini mi se 14 clanova samo sam pored mog jos tri cetiri kluba video da su aktivna sad ni njih ne vidim,sve mi se cini da je to utopijska ideja.
Jbt, kako danas troluje ova liga šampiona, to je van svake pameti...
dobro, vecini je liga lagana ne svima. Tehnicki deo je manje bitan, vazno da se skupi dovoljno menadzera a to bi se zavrsilo. Ali, verovatno je "Ivanmil" u pravu, poznavajuci nas balkanski mentalitet ne bi se svi pridrzavali pravila a i neko bi morao da prati da li neko vara tako da...
jednostavno, ne znam kod Vas kako je ali kod mene na desetom nivou vec su poceli problemi sa prodajom igraca a od 14 menadzera u ligi samo 3-4 menadzera prate svoje tekme pa je malo dosadno. srecom tu je liga sampiona pa je ipak ukupno gledano zanimljivo.
Barca u finalu LP a nema dresova i dalje za uzet sta ovi cekaju,