Ne koristim novu..
Printable View
Vodstvo 3-0 i na kraju 3-3 u zadnjoj ovo polusezonskoj utakmici, sutra igramo protiv prvog.
Attachment 45147
U prvom poluvremenu je pobedio 3:0, a u drugom sam ja 4:0 :D
Sve u svemu 3:4 :D
http://www.dodaj.rs/f/1R/qg/371Lmnof/1/screenshot1.png
http://www.dodaj.rs/f/1C/13B/19slZJgb/1/screenshot3.png
Izdominiram celu utakmicu i na kraju moram da strepim u revansu.Moj golman 0 odbrana,najslabija tacka u timu...............Srecom Persi nas je izvukao sa nova 3 gola...............:)
Attachment 45149
Attachment 45150
Attachment 45153
Napokon se, noćas u 3 sata, pojavio rezultat famozne kup utakmice, koju sam čekao skoro 10 sati... Sinoć sam, mnogo posle predviđenog početka utakmice, namestio izmene u slučaju povrede, ako ne budem bio pored kompa kad i ako počne... Kao da sam znao da će golman da se povredi :rolleyes: Da to nisam uradio, verovatno bi nas pocepali k'o svinja mas'an džak... Poraz, ali na sreću samo 1-0 i prolazimo dalje ukupnim rezultatom 3-1...
Attachment 45154
E da... I još smo 50 minuta igrali sa igračem manje, jer Sirel ne ume da razlikuje loptu od noge protivnika... :rolleyes:
Attachment 45155
Maltretiranje do 74. minuta protiv napuštenog tima... Morao sam na poluvremenu da totalno promenim formaciju i taktiku, jer je na 25% poseda imao isti broj šansi... Ova budaletina od protivničkog golmana je sve živo branila...
Attachment 45156
Attachment 45157
Attachment 45158
Attachment 45159
Još jedno maltretitranje protiv pretposlednjeg na tabeli, koji je imao trojicu golmana u postavi... Stavio sam u tim više od pola rezervista u lošoj formi i samo su Dlamini (igrač utakmice po prvi put u karijeri, mada ne znam zašto) i Roca (strelac drugog gola i kreator mnogih šansi) opravdali očekivanja... Napadači Zundo i Čurguz (pogotovo ovaj prvi) su upali u lošu formu u maše sve živo...
Attachment 45160
Attachment 45161
Attachment 45162
Attachment 45155
Četvrti na polusezoni, u kupu smo ispali, a u LŠ se još držimo... Imamo drugi najbolji napad u ligi, 44 gola, ali 12 primljenih golova je previše za bolju poziciju...
Attachment 45163
**bem ti ekipu, kad je pored 6 veznjaka i napadača sa po 4-5 zvezdica, drugi najbolji strelac u timu veznjak sa 2 zvezdice... :rolleyes:
Attachment 45164Attachment 45165
Teška pobjeda u gostima u Ligi Prvaka inače stari poznanik iz prošle sezone od kojeg smo oba puta izgubili u Premier Ligi.
Attachment 45166