Attachment 45236
Bitna pobeda juče protiv 11 zvezdica jačeg tima... Prvo je štoper Lustrinelli istrčao sam kontru kroz sredinu, a onda Borsi postavio konačan rezultat iz slobodnjaka...
Attachment 45237
Attachment 45238
Printable View
Attachment 45236
Bitna pobeda juče protiv 11 zvezdica jačeg tima... Prvo je štoper Lustrinelli istrčao sam kontru kroz sredinu, a onda Borsi postavio konačan rezultat iz slobodnjaka...
Attachment 45237
Attachment 45238
Attachment 45239
Danas još bitnija pobeda protiv 10 zvezdica jačeg tima... Prvo je veznjak Jacquet pogodio na pass Yudinkova, a onda je Yudinkov pogodio glavom posle kornera Borsija... Protivnik je uspeo da smanji u 73. minutu i do kraja je bilo toliko napeto, da sam zaboravio da izvršim izmenu za zeleni kofer...
Attachment 45240
Attachment 45241
Prvi je kiksnuo i odigrao nerešeno, tako da smo prišli na 4 boda i nastavljamo poteru i dalje neporaženi...
Attachment 45242
Danas jako loš dan: Prva utakmica četvrtfinala kupa izgubljena 1-2... primili 2 gola iz 2 kornera.
Utakmica lige protiv vodećeg tima izgubljena i tako 99% izgubljena šansa za osvajanje lige(12bodova razlike)
protvinik nam onesposobio glavnog igrača. Ovoga puta ništa od slavlja u prostorijama kluba :D :D
Attachment 45253
Attachment 45252
Nordeus je opet zakuvao u nokaut fazi... Bili smo odlični na terenu, čak sam zamenio Djalmu na poluvremenu, da ne bi popio još jedan žuti, al' ne lezi vraže... Prvo je rezervista Dlamini (kome je DMR, za razliku od Djalme, priridna pozicija) skrivio penal i popio direktan crveni, a kada je Lindenberg odbranio penal, već u sledećem minutu mi se povredio DMC Rachidi, dok sam ja tražio rešenje da pokrijem desnu stranu... i naravno, dok sam imao dva igrača manje na terenu, usledio je prodor po toj strani i gol istog onog igrača koji je promašio penal :rolleyes: Kad Nordeus unapred odluči rezultat, nijedan algoritam to ne može da promeni...
Attachment 45254
Attachment 45255
Attachment 45256
Ma guraju protivnika ko sudija Real
el ima neko da je na serveru 69?
ako ima saljite mi link za fejs na p.m.
da li neko zna kada menadzer otpusti igraca iz U-21 (sa tokenima) da li igrac nestaje i to je to, ili se ipak pojavljuje na aukciji?
Ako ne potpises ugovor sa igracem,on nakon 7 dana odlazi iz kluba kao slobodan igrac.Znaci imas rok od 7 dana za potpisivanje bilo kog igraca.
Eagles united, e su ti uvazili prigovor?
Ne :( Pokusacu preko Holandije da je skinem,tamo nagrada 38 al ni to nije malo :) Sad sam se uigrao,znam kako na brzinu da dodjem do petog levela :D