Nisam imao para za nordgene jutros, a trebaju mi defanzivci ko lebac, pa sam sada za token pokupio nekog klinca... Čudno mi je da za njega niko nije bidovao, a za ostale se pobiše... Valjda zato što je Q 52...
Attachment 48331
Printable View
Nisam imao para za nordgene jutros, a trebaju mi defanzivci ko lebac, pa sam sada za token pokupio nekog klinca... Čudno mi je da za njega niko nije bidovao, a za ostale se pobiše... Valjda zato što je Q 52...
Attachment 48331
Attachment 48334
Jutros lagano u kupu...
Attachment 48335
Lepo smo poceli sezonu, 10:0 kod kuce
Idemooooooooooo
Siguran start od 4:0.
Odlican start pobeda od 4:0.
Danas glavni tim dobio 0-1 u gostima, teška utakmica, gol je bio iz penala. Iako je kompletan tim imao na kraju ocjene 7-8, za vrijeme utakmice to nije izgledalo ni blizu tako. Moja 3N142, kasnije 3N52V formacija se mučila, statistički sam bio lošiji. Nadam se da će biti lakše u uzvratu. Nakon prošlosezonskog 1/4 finala nikako ne želim ispasti u prvoj rundi.
Clermont u kupu ima teškog protivnika, naravno - s višeg nivoa :rolleyes:. U prvoj utakmici kod kuće smo izvukli neriješeno nakon što smo 2x gubili. U uzvratu imam slabe šanse, a osim toga ne mogu gledati uzvratnu. S kupovinama sam završio za početak sezone.
Shakhtar je muku mučio kod kuće, na kraju jedva izvukao neriješeno, slično kao Clermont. Junak utakmice (ali ne i MOTM, ocjena samo 7) je protivnički golman koji je branio apsolutno sve, ali onda nas je od poraza spasio udarac s distance u '88. Tim još uvijek čeka ozbiljnija pojačanja jer se ne želim razbacivati tokenima; kad se smire aukcije, onda ćemo krenuti u lov.
Celtic večeras čeka kup, u međuvremenu sam preprodao nekoliko free agenata
Dolje su postave Celtica i Clermonta za ovu sezonu
Attachment 48342
Pa tako je CUREEEEEEEE
GAZI SVE REDOMMMMMM
Idemooooooooooo
Attachment 48347
Ovo već postaje šablon za FK Partizan, da ne može da prođe pretkolo u kupu... Tipično za Troldeus, prvo nam uvali protivnika dva nivoa iznad, a onda protivnik koji je imao 34% posled lopte dobije dupli korner, koji naravno ne maše...
Attachment 48348
Rešio sam da ove sezone vodim tačnu evidenciju kad su dupli korneri u pitanju, za i protiv mojih ekipa... Prvi dan: mi 0 od 1, protivnik 1 od 1...
Attachment 48349
Danas sve same pobede ;)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06...c3f3e31ca5.jpg