iznenadjujuce visoka pobeda u Kupu ( 4:0 ) i verovatno plasman u polufinale sto je za mene koji redovno ispadam u prvoj rundi Kupa uspeh ravan uzimanju trofeja.
Printable View
iznenadjujuce visoka pobeda u Kupu ( 4:0 ) i verovatno plasman u polufinale sto je za mene koji redovno ispadam u prvoj rundi Kupa uspeh ravan uzimanju trofeja.
Slucajnost ili ne, prve godine nakon tog sistema, dakle proslo ljeto, nasi klubovi su napravili odlicne rezultate, 2 kluba su usla u grupe EL a dva su zapela u zadnjem pretkolu, nakupilo se bodova ko rijetko kad u Europi.
Pa to nije isto, i taj sistem je ziva katastrofa, bio je kod nas prije par godina. Na kraju play offa imas recimo 6 bodova prednosti i to se prepolovljava na 3..bas bezvezan sistem
Tek je 16-ti dan sezone a baja je postigao cini mi se 27 golova. Najbolji igrac od svih do sada. Kupljen kao nordgen, dodata spec i podignut kvalitet i nakon toga rapsodija na terenu. 20 godina ima i ako odigra jos dve sezone u ovoj formi bicu prezadovoljan. Pun pogodak nesto kao Zaneti u Interu.
Attachment 49637
@ Ilok
kako je bilo na tekmi?
Prvi smo u ligi posle 14 odigranih kola.Ocekujem da 2 i 3 polako pocnu da kiksaju...........
Attachment 49638
Slab je taj... 8 zvezdica, a samo 27 golova i 4 asistencije... :rolleyes:
Attachment 49639
Attachment 49640
Dosao u klub na levelu 5 sa kvalitetom 44,nakucao sam mu slobodnjake i zadrzacu ga jos ovu sezonu.Mozda mu jos dodam koju amr/l
Attachment 49642