Svaka cast svima...
NTNK United po svemu sudeci pobavlja ligu...
Toliko... :(
Printable View
Svaka cast svima...
NTNK United po svemu sudeci pobavlja ligu...
Toliko... :(
A šta ja da kažem... Ilić (skaut, specijalista za slobodnjake, napad mu je na nivou superstara) pošalje 3 slobodnjaka u publiku, a sledeća 3 mu odbrani golman od 3 zvezdice... a onda dođe random bolid, levi bek od 4 zvezdice i mom skaut golmanu uvali gol iz prvog i jedinog slobodnjaka...
Attachment 53719
Levonogi grčki veznjak Giorgos Sfakianakis je napustio klub i tako razbio triling Grka u timu... U klubu je proveo 3 sezone i na 85 utakmica dao 19 golova (ratio 0.22), uz 3 asistencije, prosečna ocena 7.34... Karijeru nastavlja u Italiji...
Attachment 53720
Kako 3x kruna kada ne igramo LS :D
Attachment 53721
Englez Ben Brown, desni bek, napustio je klub posle 5 sezona i 130 odigranih utakmica... Postigao je 14 golova i imao 4 asistencije (sve 4 na jednoj utakmici), prosečna ocena 7.08... Samo prošle sezone je bio jako dobar, sve ostalo na nivou proseka... Karijeru nastavlja kući, u Engleskoj...
Attachment 53722
Turio sam na duge pasove, primecuje se mali boljitak u ofanzivi. A mozda je i to samo sminka :D
Da ne zna neko treba li nešto posebno za top eleven na lap topu? Neće da mi se učita, a na kompu mi ne radi miš?! :mad: