Dostaaa :cool:
Printable View
Attachment 52440
Posle kiksa u Ligi, rutinski u LŠ... Zbog loše partije na prethodnoj utakmici, Ilić se sušio na klupi... Novajlija Cangelosi je postigao gol na debiju...
Attachment 52441
Attachment 52442
Uvalili smo gol u 1. minutu iz slobodnjaka, a onda je protivnik pritisnuo... Stavim uklizavanje na oštro i počnemo da dobijamo kartone... Promenim uklizavanje na lagano i protivnik počne da dobija kartone... :rolleyes: Agyekum još jednom pogađa iz slobodnjaka za 2-1, a konačan rezultat postavlja Cuéllar u 89. minutu, samo minut od ulaska sa klupe i minut pre kraja...
Attachment 52443
Attachment 52444
Doveo sam dva nova pojačanja. Nadam se da će da se isplate :)
Attachment 52446
Attachment 52447
Protivnik u kupu !
Attachment 52448
jbte od 10Q slabijeg sam popusio izblamiro sam se neviđeno lik ima sa 4* igrace u prvom timu pa nemogu vjerovat
http://i.imgur.com/xL31LR0.png
Nažalost, promene koje je Nordeus uveo po pitanju kondicije igrača su me naterale da smanjim bonuse tačnije bez bonusa u prvenstvu i Ligi šampiona bar u grupi. Bonus u Kupu sam stavio na drugi stepen ( 4m - nivo 14 ). Jednostavno, ne radi se o parama već mi je frka zbog povreda. zanimljivo, pre dve sezone novac za svako kolo u prvenstvu je pokrivao iznos bonusa srednji stepen. Sad na 14-tom nivou taj iznos mi ne pokriva ni najmanji bonus ( 1.5 mil - 2mil ).
Za sad, dobar početak: prošao prvu rundu Kupa, dve pobede u prvenstvu i pobeda u Ligi šampiona.
Attachment 52467
Dva nova omladinca u timu dolaze sa Islanda... I opet 3*... neka, hvala...
Attachment 52468
Attachment 52469
Znaci vise nema presinga po cijelom terenu :/
Pobeda danas u gostima protiv prvog na tabeli od 5:1, pa tako se igra momciiii
Idemooooooooooooooooooooo