-
1 Attachment(s)
pred kraj sezone sam odlucio da malo eksperimentisem i promenio sam formaciju sa 3-4-3 na 3-1-4-2, dugi pasovi. Doveo sam jednog DMC i jednog DMC MC igraca i tako cu igrati i sledece sezone pa cu videti kako cu proci.
Na ovoj tekmi je funkcionisala kao sat...
Attachment 55457
-
Quote:
Originally Posted by
Steppenwolf
Attachment 55448
Baš kao što sam i očekivao, debakl u finalu LŠ... U prvom poluvremenu smo se još i držali (samo 0-1), ali nas je sudija unakazio kartonima, iako sam već posle prvog stavio na lagano uklizavanje... Protivik je imao čak 21 navijača...
Attachment 55449
Igrao sam dosta dugo ovu formaciju i znam da se sve svodi na to kako ce odigrati AML i AMR. Imajuci u vidu da su dobili sestice, snagu protivnika, nisi imao sanse...
btw, kod mene na tabletu u najnovijoj verziji, za formaciju koju je imao tvoj protivnik obavezno kaze da je losa jer nije izbalansirana sredina terena ali ovde to nije imalo znacaja.
-
5 Attachment(s)
Attachment 55474
U Ligi smo toliko loši, a evo osvajamo Ligu šampiona po drugi put u 10 sezona (prvi put u sezoni 5)... Držimo se ustaljenog tempa, u 4 sezone prvo osvojimo 3 Lige, a onda u petoj osvojimo Ligu šampiona... Dva puta smo vodili i dva puta se protivnik vraćao golovima posle kornera... Na kraju je DMC Park pocepao mrežu za pobedu u 86. minutu...
Attachment 55475
Attachment 55476
Attachment 55477
Attachment 55478
-
Jbt, tek sam sad izvalio da sam pogrešnog štopera držao u startnih 11... Umesto Serdarevića koji je u odličnoj formi, ostavim Samardžiju... Kad se oba prezivaju na S...
-
3 Attachment(s)
-
-
@ nenad
Odlicna sezona, svaka cast!
U kupu si bas dominirao.
-
Cestitam svima koji su osvojili neki trofej i onima koji su izborili plasman u sledeci nivo :D
NTNK United
-
Ja ove sezone od trofeja samo tacnu.:o
-
Ja ponavljam lvl :D bolje mi tako kad sam vec bio 7 :)
Jel ocu da ih razbijem u ligi :D I kupu, ako bog da :)