Ljudi pocinjem sa jos jednim klubom pod imenom LPB-UNITED... :D
Ako neko od vas dobrih ljudi moze da mi da neki grb i komplet dresova, bio bih mu zahvalan.
Jos ako je AC Milan-ov :D :P
Hvala unapred :D
ONE LOVE!
Printable View
Ljudi pocinjem sa jos jednim klubom pod imenom LPB-UNITED... :D
Ako neko od vas dobrih ljudi moze da mi da neki grb i komplet dresova, bio bih mu zahvalan.
Jos ako je AC Milan-ov :D :P
Hvala unapred :D
ONE LOVE!
Evo jedne kladionicarske,malo je stara ali je dobra...
Attachment 56453
Dositej
Attachment 56454
3 prethodne sezone:
Attachment 56455Attachment 56456Attachment 56457
Ni ove sezone mi nisu podijeljene bolje karte :(, al idemo dalje, barem ligu da osvojim. Iz LP i kupa sam ispao al barem nisam nadigran, u ligi prvi još uvijek.
To sam ovako napisao, moze bilo koji... :D
poraz kod kuce u prvenstvu i povredjen napadac ( 8 dana ) tako da los dan. bice bolje. :)
Attachment 56459
Attachment 56460
Bosna - Gračanica na BHT-u, ko voli rukomet. Razbijaju nas ovi iz grada piramida.
Jel zna neko kako da isključim google oglase na mobitelu, kad god uključim wi-fi neki se vrag sam od sebe instalira, zbog tog sam puko u zadnjoj utakmici a nisam mogao postavke da promijenim koje su mi ostale od sinoć u prijateljskoj. Zaledi mi se top eleven i nemogu ništa a ne vidim da se instalira nego kad je već instalirano. Da nije virus?
Idi u play prodavnicu i iskljuci automatsko azuriranje app ako mislis na to
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...f92f0cd395.jpg
Na polusezoni stanje je dobro samo malo troluje u LS
Attachment 56463Attachment 56464Attachment 56465
Neznam, možda pomogne mada ja isključim update za svaku aplikaciju pojedinačno, ovako:
Attachment 56466
Evo sad sam tako kao i ti, pa valjda pomogne. Stalno mi se instaliraju neke glupe aplikacije i izlijeću mi reklame preko cijelog ekrana.
Attachment 56467
Hvala Pep u svakom slučaju.
@PepG
Evo opet me zeza
Attachment 56468
I ovako kad mi se desi, onda mi zaledi top eleven i moram refreshovat.
'Ajde neka mi neko iz Nordeusa objasni, kako pljuvanje protivničkog igrača i crveni karton u momentu kada tim vodi doprinosi formacijskom i taktičkom nadmudrivanju dva menadžera? Molim vas samo, nemojte da mi odgovarate da se to dešava i u pravom fudbalu... Da li je trebalo da stavim uklizavanje na easy, da se to ne desi? Da li bi, da sam kojim slučajem zamenio dotičnog igrača pre pljuvanja, njegova zamena uradila istu stvar i dobila crveni? 'Ajde neka mi neko to pojasni...
Strašno je šta mi rade Partizanu u ligi ove sezone... Smorinjov Chelsea ima skor 3-2-6, a mi 4-3-6...
A mene pocela da zeza keš memorija od T11 izbaci me svaki put iz app ako je pre toga ne izbrisem... to sam ustanovio i sad moram da brisem pre svakog ulaska u app a keš je supersonicads
Sezona grejanja je pocela,a u Partizanu ima previse balvana.....
Vodim 6-0 na poluvremenu, protiv poslednjeg i onda 0-2 u drugom poluvremenu, 2 gola posle kornera (izvođač 2*, strelci 3*)... Pa jbt Nordeuse, dokle?
odigrana prva tekma u ligi prvaka u gostima i 2:2. Protivnik je sutnuo 3 ( tri ) puta u okvir gola i postigao dva gola! kad hoce onda hoce.
Hvala Mehmedu na podrsci. :)
Attachment 56478
Attachment 56479
tekma u ligi prvaka u gostima i 2:2. Opet je protivnik imao 3 ( tri ) suta u okvir gola i postigao dva gola!?! 7 odbrana za protivnika a u moju korist nebitna statistika kao sto su posed lopte i sutevi u okvir gola :confused:
Attachment 56487
Danas dvije odlične partije i pobjede.
Attachment 56484
U LP golom u 89.` dolazimo do pobjede nad` favoritom u ovom dvomeču. Nisam siguran da je ovaj rezultat garant za prolazak dalje, pa ćemo u revanšu napraviti par izmjena i nastojati doći makar do jednog pogotka.
Attachment 56485
U LIGI pobjeda također i to bez većih problema. Međutim 2 najbolja igrača, krilo Arslan , te veznjak Lauridsen su zaradili parne žute kartone, pa sutra neće biti na raspolaganju u derbi meču protiv prvoplasiranog, koji je u strašnoj formi.
3. smo na polusezoni.
Attachment 56486
Sutra igramo i prvu četvrtfinalnu tekmu KUPA gdje smo, barem na papiru, blagi favoriti.
Attachment 56488
Cestitam Zvezdi na tituli i nek vam Vucic obezdebi pare za tu licencu za LS zasluzili ste posle toliko godina,a za mene ovi pederi ne postoje....
Jutros ugrabili Nordgena i malo ga istrenirali. Pa sada imamo skauta u navali.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...7d8d96be2b.jpg
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока
Solidna partija u kupu i ubedljiva pobeda,a u ligi nisam mogao pratiti mec zato protivnik jeste
Attachment 56509Attachment 56510Attachment 56511Attachment 56512Attachment 56513
Zasada u kupu ide fenomenalno!
nisam pratio mec u Kupu i poraz 1:3. protiv ekipe koja je dva nivoa iznad verovatno i nije moglo bolje. S obzirom da me ni pobeda od 2:0 ne vodi dalje to je to sto se tice Kupa. zanimljivo, samo sto sam podigao kapacitet stadiona na 204.000 i danas pun stadion.
mozda je vreme za korekciju cena ulaznica? :rolleyes:
Attachment 56528
posle tri kola u prvenstvu i osvojenog boda od mogucih devet, danas konacno pobeda kod kuce i to kakva: 6:0 i svih sest je postigao AML Gamonal!
u 12. minutu protivnicki DC dobija direktan crveni a posto niko nije pratio mec, formacija ostaje ista i moja ekipa to koristi. u 71. minutu drugi zuti za protivnickog DR-a i pred kraj tekme i napadac gostiju dobija direktan crveni tako da je visoka pobeda realan rezultat. Ovo je prvi put otkako igram T11 da moj protivnik dobija tri crvena.
Attachment 56529
danas sam posle dugo dugo vremena kupio besplatnog igraca za jedan token i to 18 godina!?!! :cool:
s obzirom da je placen 3.5 mil a da mu je TV 62 mil bice lepa vajdica kad ga budem prodao.
Attachment 56530
Na golu protivnika levo krilo, 2*, 4 odbrane, a naš golman 2 odbrane... Da je to levo krilo imalo 4*, verujem da bi bilo nerešeno... 16. dan, 11 povreda...
Attachment 56537
Attachment 56538
Deja vu... Opet primamo gol sa igračem više... Kako nikad ne damo gol sa igračem manje?
Attachment 56545
Attachment 56546
U ligi sve bolje i bolje ide!!! Polako se penjemo... :D
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...6af97327bf.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...82d16a4dd0.jpg
Mozda mi stalno ide lose u LS, ali zato sam za KUP doktor nauka! :P
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...6fa5d17ddd.jpg
Nordgen Byrne koji je danas doveden je u kupu imao 2 gola i 1 asistenciju. Sto daje ocenu 10. To smo ocekivali od njega! :D
Inace 2 gola su danas pala u prvom minutu... Random se bas igra sa nama... :D
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока
Drugi poraz ove sezone, od istog protivnika... Dovedem golmana nordgena, a on k***c na biciklu... :rolleyes:
Attachment 56548