Sledeća sezona mi je 50 po redu, a još nisam ni do polufinala kupa dogurao. Još sam pobrisao sve prijatelje 2 levela iznad i ispod pa da vidim hoće li biti kakva promjena, kad ono još i u LP 2 levela jači.
Printable View
Sledeća sezona mi je 50 po redu, a još nisam ni do polufinala kupa dogurao. Još sam pobrisao sve prijatelje 2 levela iznad i ispod pa da vidim hoće li biti kakva promjena, kad ono još i u LP 2 levela jači.
Attachment 56013
Rumunski DMC Vasile Chivu je odigrao 100 utakimca za crno-bele... Bio je odličan u prve 3 sezone, naročito u prvoj (tripla kruna), kada je na 46 utakmica postigao 12 golova...
Attachment 56014
Attachment 56018
Ispadanje iz kupa ukupnim rezultatom 3-4... Nisam hteo da gledam revanš, ali smo se oprostili od takmičenja pobedom...
Attachment 56019
Attachment 56020
Attachment 56021
E moj NORDEUSE, pa što me ne stavi i u ligu sa 2 levela jačima? Pa nije velika razlika, samo 25Q (5*).
Attachment 56022
Ovo mi je smešno... Ilić, koji je 4 uzastopne sezone imao prosek preko 8.20, ne može da se sastavi s loptom... Jedva prosek 7.13 u prvih 6 dana sezone...
@ wolf
u ovoj sezoni sam se vratio formaciji 4-5-1v i ekipa je do sada postigla 27 golova. Sve golove su postigli AML i AMR a ST 0 golova i 4 asistencije. :rolleyes:
Ako ST-u stavim plave strelice, da li ce upadati iz drugog plana ili sutirati sa distance?
promena formacije nije opcija a ovog napadaca ne bih prodavao jer je nordgen.
Juce LS lagana pobeda sa kombinovani sastavom
Attachment 56035
a posto sam zaboravio totalno na ligu tako nisam ni uspeo vratiti prvu postavu desilo se ovo
Attachment 56036Attachment 56037
Prolazim u kup,ali nije moglo bez jednog trola
Attachment 56038
Ima li jos neko da nije dobio ove nove dresove?
Idemooooooooooooooooooooooo