Dok je Mourinho ikona Top Elevena sve je moguće :D
Printable View
Attachment 56409
Prošli smo dalje u kupu... Vodili smo 3-0 i onda primili 2 bezvezna gola u završnici... Sledeći protivnik za'eban, sa 3 svetske klase u timu...
Attachment 56410
Attachment 56411
Attachment 56412
Španski napadač Xavier Solla je napustio crno-bele... Sa klubom je osvojio titulu u ligi... Kod nas je naučio 1 na 1 specijalnost... Karijeru nastavlja u zemlji kengura...
Attachment 56413
Attachment 56415
Crno-bele je napustio i tajlandski štoper Jakphan Umar, jedan od žešćih flopova u poslednje vreme (visok 182 cm, sam sam kriv što sam ga kupio)... Kod nas je naučio defanzivni zid specijalnost i DL poziciju, ali mu to nije pomoglo da igra bolje... Sa klubom je osvojio titulu u ligi... Karijeru nastavlja u zemlji baklava...
Attachment 56416
Attachment 56429
I desni bek Andre Griffiths, omladinac sa Angvile je napustio crno-bele, posle 8 sezona i 204 odigrane utakmice... Sa klubom je osvojio 4 titule u ligi, kup i Ligu šampiona... Karijeru nastavlja u zemlji giljotine...
Attachment 56430
Attachment 56431
I poljski golman Mateusz Wepa je napustio redove crno-belih... Sa klubom je osvojio titulu u ligi... Karijeru nastavlja u zemlji katanaća...
Attachment 56432
Dominacija u kupu
Attachment 56420
Trol protiv 11-og... Nemam ja više nerava ovo da igram..........................