Sledeća sezona mi je 50 po redu, a još nisam ni do polufinala kupa dogurao. Još sam pobrisao sve prijatelje 2 levela iznad i ispod pa da vidim hoće li biti kakva promjena, kad ono još i u LP 2 levela jači.
Printable View
Sledeća sezona mi je 50 po redu, a još nisam ni do polufinala kupa dogurao. Još sam pobrisao sve prijatelje 2 levela iznad i ispod pa da vidim hoće li biti kakva promjena, kad ono još i u LP 2 levela jači.
Attachment 56013
Rumunski DMC Vasile Chivu je odigrao 100 utakimca za crno-bele... Bio je odličan u prve 3 sezone, naročito u prvoj (tripla kruna), kada je na 46 utakmica postigao 12 golova...
Attachment 56014
Attachment 56018
Ispadanje iz kupa ukupnim rezultatom 3-4... Nisam hteo da gledam revanš, ali smo se oprostili od takmičenja pobedom...
Attachment 56019
Attachment 56020
Attachment 56021
E moj NORDEUSE, pa što me ne stavi i u ligu sa 2 levela jačima? Pa nije velika razlika, samo 25Q (5*).
Attachment 56022
Ovo mi je smešno... Ilić, koji je 4 uzastopne sezone imao prosek preko 8.20, ne može da se sastavi s loptom... Jedva prosek 7.13 u prvih 6 dana sezone...
@ wolf
u ovoj sezoni sam se vratio formaciji 4-5-1v i ekipa je do sada postigla 27 golova. Sve golove su postigli AML i AMR a ST 0 golova i 4 asistencije. :rolleyes:
Ako ST-u stavim plave strelice, da li ce upadati iz drugog plana ili sutirati sa distance?
promena formacije nije opcija a ovog napadaca ne bih prodavao jer je nordgen.
Juce LS lagana pobeda sa kombinovani sastavom
Attachment 56035
a posto sam zaboravio totalno na ligu tako nisam ni uspeo vratiti prvu postavu desilo se ovo
Attachment 56036Attachment 56037
Prolazim u kup,ali nije moglo bez jednog trola
Attachment 56038
Ima li jos neko da nije dobio ove nove dresove?
Idemooooooooooooooooooooooo
Prošle sezone osvojim ligu bez poraza, a ove mi prvi beži 7 bodova, posle 4 kola... :confused:
2 puta sam danas ulazio u magacin i nije bilo nikakvog poklona, sad udjem i tu su novi dresovi
Attachment 56040
Kod mene nema nistaa, sipak :-)
Idemooooooooooooooooooooooo
Kad su vec dresove dali trebali su i grb.
Treba mi štoper k'o hleb, ali sam bukvalno u poslednjoj sekundi odustao od aukcije... 3 lika do 33. runde... Jednog mogu da razumem, ima samo jednog štopera od 5 zvezdica, ostalo 3 i 2... Ovaj drugi ima 3 štopera od 5 zvezdica... I na kraju ga uze lik sa dva skauta i jednim od 4 zvezdice... Znači, ako je mlad igrač, ili brdo tokena, ili ne pokušavaj...
Attachment 56041
Attachment 56050
Omladinac sa karipskog ostrva Angvila, DR DMR Andre Griffiths je odigrao 200 utakmica za klub... U prve 4 sezone kao desni bek je bio prosečan, iako je od starta imao "Defanzivni zid" specijalnost... U prethodne 3 sezone je bio odličan kao DMR i jedan od ključnih faktora osvajanja trofeja...
Attachment 56052
Ne pišem baš često tj. posle svake utakmice pa evo nakon par dana kako stojim u svim takmičenjima. Solidno guram za sada. Danas sam imao dve utakmice, kup i prvenstvo i u obe sam gubio pa preokrenuo. Stigla su još dva pojačanja i traže se još dva, valjda ćemo se konačno kompletirati.
Attachment 56055
Attachment 56056
Attachment 56057
Stanje posle 4 odigrana kola u ligi:
Attachment 56059
Prelazi li Kolo Toure u PSG? To je pitanje koje mjesecima muči sve vjerne fanove ovog igrača. Pa već je i knjiga napisana nakon brojnih špekulacija o transferima pa se čak može pročitati što umjetnici - književnici misle o novom odredištu u karijeri igrača Obale Bjelokosti :)
Attachment 56058
Obozavam ovakve ponude
Attachment 56060
Pobeda u ligi, ali u kupu poraz i prosli smo dalje imali smo rezlutat iz prve utakmice :)
http://www.dodaj.rs/f/s/LV/4k3T3YEG/screenshot1.png
http://www.dodaj.rs/f/2b/6m/3p0o7W8E/screenshot2.png
Imate opet dresove Reala I Psg-a na popustu!
Je, samo sad nema grbova hahahaha. Naravno da nisam htio kupiti sam grb pa čekati dresove pa isto tako neću ni sad kupiti dresove i čekati ponovo grb na akciji. Bezveze...
Uostalom ovo je prvi popust nakon dugo vremena, niti ubacuju nove obične dresove, a ove službene jedva stave na popust, a nisu ni prošlosezonske stavili pred što će ih povući iz prodaje. Sad su napravili magareću uslugu ubacivanjem poklon dresova pa vjerojatno oni koji su planirali promijeniti garniture sad nemaju potrebe za kupovanjem jer imaju nove, besplatne dresove.
Koji su to "stručnjaci" za marketing, neki koji se nisu školovali u tom području imaju više smisla i znanja o tom nego oni.
Mene baš hoće sreća, nekad kad je bilo tih akcija i dobrih popusta, nisam imao tokena, mogao sam kupiti samo one najjeftinije dresove, sad kad sam nešta uštedio, lošiji je izbor i nema sniženja kao nekad.
Protivnik u kupu tj. protivnica
Attachment 56079
Evo jedna interesanta utakmica koju sam odigro u kupu
http://i.imgur.com/R3cJfLE.png
Ja sam mislio kupit dresove AC Milana i grb, kad već nema od Bayerna, ali prvi dres mi se ne svidja dok je grb preskup. Tako kod većine kombinacija, mada ima nekih i lijepih kombinacija ali od klubova koje ne simpatišem. Tako da i dalje nemam oficijalnih dresova niti grb.
Od Porta i Sportinga su lijepe kombinacije, al šta će mi.
danas dovedem igraca za 49 mil i probam ga na treningu, kad ono uzas, na istezanju ( dve crte ) napredak +3.
sreca pa cu ga uvaliti ovaj :o prodati drugom menadzeru.
Attachment 56085
danas na aukciji ni 1 aml ili amr uzas
@Lespa
Koliko si treninga odradio s njim prije nego što si ga odlučio prodati?
Porto je prošle sezone imao odličnu garnituru, a ove sezone mi se gostujući dres ne sviđa nimalo. Sportingovi su mi nekako previše obični, imam u Celticu domaći dres koji košta nekoliko tokena a jako je sličan njihovom originalnom tako da ga ni ja ne želim kupiti.