Sve osim zvaničnih grbova i dresova se može slati... Da bi slao zvanične, moraš kupiti tokene u vrednosti istih...
Printable View
Attachment 55755
Klub je napustio engleski golman James Shonk... U klubu je proveo 5 sezona i odigrao 88 utakmica... Sa klubom je osvojio 3 Lige i 1 Ligu šampiona... Karijeru nastavlja u BiH...
Attachment 55756
Attachment 55757
Jedini nordgen koji je doveden je Irac Patrick Kerins, desno krilo, koji je odmah dobio ulogu lidera ekipe, pošto Bedimo nije opravdao očekivanja, a Ahn je više defanzivac... Koštao je 10 tokena, što i nije mnogo za nordgena...
Attachment 55758
Attachment 55759
Očekivao sam poraz juče, u kupu, nisam gledao utakmicu... Novajlija Kerins dominirao na terenu... Na kraju se protivnik izvukao golom u 84. minutu...
Attachment 55760
Attachment 55761
Ne razumem menadzere koji dozvole da im igrac napuni 30+ i onda pokusavaju da ga prodaju.
Attachment 55762
Jos smeker stavio cenu 47 mil. pazi da ga ne proda.
Attachment 55764
FK Partizan je juče doveo dva nordgena... U klub su stigli Velšanin, desni spoljni, Rhys George i Irac, napadač, Matthew Farrel... George je došao za token, a za napadača sam morao da potrošim 27 tokena, jer se nakačila neka budala... I što je još gore, gomila drugih nordgena koje sam propustio je otišla za po par tokena...
Attachment 55765
Attachment 55766
Danas kupim igraca sa jednim tokenom za 79 mil i probam ga na treningu. Ima dobar odnos TV / plata ali nije igrac brzog razvoja i stavim ga na aukciju gde trazim 89 mil. i imam kupca. jos cu i da zaradim. :cool:
Attachment 55767
Attachment 55769
Klub su napustila trojica igrača... Sirijski napadač Sanharib Istanbali otišao je u Brazil za 3 tokena... Na 18 utakmica postigao je 9 golova i imao 2 asistencije, prosečna ocena 7.28... Italijanski napadač Paolo Cangelosi je napustio klub za čak 177 miliona... U klubu je proveo 2 sezone i na 37 utakmica postigao samo 12 golova, uz 7 asistencija i dobru prosečnu ocenu 7.51... Karijeru nastvlja u Indoneziji... Klub je napustio i token-free omladinac iz Bangladeša, Mahboob Alam Ali... Odigrao je 2 utakmice za klub, uz ocenu 7.50... Karijeru nastvlja u Turskoj...