Posljednji rezultati:
Attachment 59595
Attachment 59596
Rezultat 2:2 u ligi prvaka moram da priznam da je teški trol jer protivnik ima igrače 7-8* a ja 5-6*.
Printable View
Posljednji rezultati:
Attachment 59595
Attachment 59596
Rezultat 2:2 u ligi prvaka moram da priznam da je teški trol jer protivnik ima igrače 7-8* a ja 5-6*.
Evo uspio sam i da JEDVA odigram neriješeno protiv bota. Ovo što sam ja doživio na top11 do sad ja mislim da nije niko. Izgleda da je sreća što se teško iznerviram pa još uvijek igram ovu igricu :D. Sada je prvenstveno igram jer imam prijatelja sa kojim se borim u ligi pa je malo zanimljivije, inače bih je sigurno prestao igrati jer je ovo što su mi do sad uradili jednostavno za nepovjerovati !!!
Attachment 59599
Attachment 59600
Liga sampiona:
Nismo mogli vise protiv favorita grupe
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...01d1114cc8.jpg
Liga:
Nastavljamo niz pobeda ali bila je ovo teska utakmica
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...9b01d23dd8.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/12...1e2e7b8ea2.jpg
3-0 u Ligi... Dok smo igrali defanzivno, pravili smo ršum, a kad smo krenuli napadački, ni da priđemo golu... Protivnički štoper, jedini sa 2* na terenu, naravno, dobija ocenu 8.5... :rolleyes: Prvi je izgubio od četvrtog, pa smo zaseli na čelo kolone...
Attachment 59606
Attachment 59607
Sve najbolje momci...
To je to sto se tice NTNK Uniteda...
Veliki pozdrav i sve najbolje...
Poslednji post :)
Hvala kurcu....
Poslednja poruka Nordeusu.
NABIJEM TE NA KURAC (NTNK)
Što ja igram ovo? MR... 4 osmice, 10, 10, pa 6... MC... 8, 9, pa 5... Sviranje k***u... 22 naspram 11 šuteva, 1-3 na kraju, džabe 9 skauta...
Pobjeda protiv prvoplasiranog: https://www.youtube.com/watch?featur...&v=SBF7RrKaZa4
[emoji33] Čim izvršim treću izmjenu odmah ozljeda i to igrača koji je ušao u igru u 60 min full kondicija[emoji33]
@ munchen
sto se ne pojacas malo u odbrani?
Haaaa, ova igrica sve gluplja i gluplja :-))))
Idemoooooooooooooooooooo
Posle jučerašnje trolčine, danas 4-0 u gostima, kod četvrtog...
Attachment 59620
Meksički štoper David Valladolid je napustio Kelte posle 4 sezone... Na 91 utakmici je postigao 2 gola i sa klubom osvojio Ligu i 2 Lige šampiona... Prosečna ocena 7.07...
Attachment 59621
Novi štoper je stigao u Celtic 1888 za 4 tokena... Ponudio sam 1 token za njega na pregovorima (ukupno 12), a lik je tražio 20 (ukupno 50)... :rolleyes: A onda ga je stavio na aukciju i dobio manje love, nego na pregovorima...
Attachment 59622
Francuski štoper Mael Puymirail je odigrao 150 utakmica za Kelte...
Attachment 59623
U 86 minuti dajem pobjedonosni gol protiv bota za 2-3. Pa koji im je kurac više jebote. Pa šta bi se dešavalo da to nisu botovi, da su to neki igrači koji su ušli nekad na početku sezone, sastavili neku ekipu, onako samo radi reda, takve ekipe bi me opet lagano dobijale i ja bi se po 5 sezona mučio da pređem jebeni prvi level ? Pa jebote samo da dočekam drugi level da vidim da li ćemo ja i rođak uletiti u istu ligu, ako ne budemo zajedno ide ovo sranje na blok kad bi ne znam kakve novosti uvodili.
Drugi trol u 6 ligaških utakmica ove sezone, ovaj put protiv 11. na tabeli...
Attachment 59624
Protivnik u Kupu je tukao i tukao, dok Kerinsu nisu slomili nogu... 8 odbrana protivničkog golmana, od toga 2 slobodnjaka... I još su imali igrača manje celih 15 minuta, trebalo je bar 4-1 da bude... Teški trol...
Attachment 59625
Attachment 59626
Attachment 59627
Trol u Kupu... A šta sam drugo i mogao da očekujem...
Attachment 59633
Još jednom 2:2 protiv REAL MADRID. Krenulo je mnogo dobro, 1:0 u 21 min, 2:0 u 35 min. Protivniku je trebalo duplo više vremena da postigne svoj prvi gol na utakmici za 2:1 u 42 min. Mi smo svoj drugi gol postigli u 35 min a protivnik svoj drugi gol postiže u minuti sa obrnutim ciframa za 2:2 u 53 min. Baš čudno kako su golovi padali i još čudnije kako sam ga 2 puta trolovao u 3 dana.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...17117a4440.jpg
Liga prvaka (tabela i rezultati):
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f661d4134d.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2b892557cb.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...92e96e1f1b.jpg
Da stvar bude još nerealnija, bolje rezultate imam otkad sam ukinuo bonuse u ligi prvaka. Zapravo tako sam i osvojio zadnju ligu prvaka.
" MNK Kaskada
što se tiče bonusa, ja sam na nivou 18 lepo poceo prvenstvo 6 tekmi 5 1 0 bez bonusa, ali vidim da ima dobrih ekipa pa sam ipak stavio bonus drugog stepena 7.5 mil na mom nivou. videcu kako ce ekipa reagovati na promenu.
Moje iskustvo je da ekipa ipak bolje igra sa bonusima ali ih ne volim zbog trosenja igrača i povreda. S obzirom da mi već par sezona prva postava igra samo prvenstvo, kondicija me ne brine ali frka mi je za povrede jer slabo stojim sa crvenim koferima.
El ovaj Arsenal FC napusten tim ili je bas slab?
@lespa
Kod mene su bonusi u prvenstvu zadnjih 4-5 sezona na maksimumu, ranije je i to bilo na nuli. Ali zbog bonusa u ligi prvaka ekipa mi loše igra u ligi, pa kako nemogu ništa da napravim u ligi prvaka bolje mi je da stavim bonus na nulu pa kako bude (zasad iznad očekivanja). Jednom sam došao do finala lige prvaka bez bonusa i u finalu odlučim da stavim bonus na maksimum i izgubim od slabijeg protivnika kojeg sam 2 puta dobio u prvenstvu lagano u istoj sezoni. Jednostavno TROLDEUS, al eto još uvijek igramo ;)
Arsenal, ne prati stalno ali nije napušten (igrači na 5-6*), al su Sirakovo (Srejić Sladjan) i REAL MADRID (Aleksandar Stefanović) baš jaki i pre par sezona su bili mnogo jači s obzirom da su bili na najvecem levelu i svaku drugu, treću sezonu ponavljali level gdje im igrači ne stare. Oni slabo prate, jednostavno nemogu ništa da osvoje pored Vučice, Travnika i Glogovice (timovi na 9*), pa su se valjda zasitili igre.
Travnik još uvek dominira svaka mu čast ne odustaje.
Da se i ja malko javim :-) Macva je vezala dve pobede , 1 u ligi i 1 u LŠ i to je superrr ali problem je u tome sto mi nismo gledali utakmice i sto smo namerno istrosili igrace i nismo im dali plave i zelene kofercicee ali to nema vezeee, jer oni igraju mnogooo, mnogooo bolje bez svega togaaa. Haaaaaa, bravoooo Nordeussssss
Idemoooooooooooooooooooo
Nisu u pitanju 40+ leveli, jer to se stalno mijenja. U teškom položaju su najviši level (trenutno level 51 je najviši) i 2 levela ispod (tačnije 128 najboljih timova koji završe u istom kupu i 32 tima koji igraju istu ligu prvaka). Zamisli da neko troši 100 zelenih kofera svaki dan na treniranje svojih igrača [emoji33]
Naredne sezone će najviši level biti 52, a nakon toga će morati ponavljati taj level jer neće biti dovoljno timova da naprave ligu na levelu 53, pa tim timovima igrači neće ostariti jer ponavljaju isti level iako su se plasirali medju 7. Njima je jedini problem što im je slaba transfer lista, pa ako žele kupiti igrača onda mogu samo od konkurencije ili nordgene od 3*. Uglavnom kupuju noedgene od 3* pa ih treniraju na 9*.
Remi u ligi, počelo je dobro, protivnik je dominirao ali moja ekipa je iz 2 šuta postigla 2 gola. Znao sam da to tako ne ide i do kraja poluvremena protivnik je zabio jednom. Na početku drugog poluvremena je izjednačio i tad mijenjam sa široke formacije 4-1-3-2 na usku (protivnik 4-3mc-aml,amr-2) preuzimam terensku nadmoć ali protivnik mnogo napada iz kontri i zabija za vodstvo 2:3, zadnjih 15 minuta odlučim da mu kontriram krila sa dml i dmr u formaciji 3dc-dml,dmr-2mc-amc-2st. Becker postiže izjednačujući gol. U 88 min Becker ubacuje u kazneni prostor Beaufort udara glavom i lopta odlazi pored gola (baš zbog takvih promašaja i jeste ove sezone na klupi). KRAJ 3:3
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c129abd445.jpg
7. kolo, pobeda u gostima i jos jedna 10-ka za Gamonala. Bonus je podigao ekipu jer smo imali cak 14 suteva u okvir gola i samo zahvaljujuci 8 odbrana njihovog golmana rezultat je samo 1:3. I protivnik je pomogao za losim izborom formacije.
Ne znam sto Nordeus dade golmanu ocenu 6.5 a imao je toliko odbrana. :confused:
Malo igrica baguje jer je jedan slobodnjak izveo igrac drugi po redosledu za izvodjenje...
Nervira me sneg na tekmi jer ne vidim nekad loptu. ili skinite sneg ili neka lopta bude crvene boje dok ne stigne prolece... :)
Attachment 59665
Attachment 59666
Meni ove sezone bonusi na maksimumu za sva takmicenja.. Guram jos u kupu i ligi sampiona, ali to je posledica jacine tima. Dok me u ligi troluje kao nikad u zivotu. Mislim da je to samo bacanje para, al kad sam vec krenuo izguracu sezonu sa bonusima. Pozdrav
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk
8-0 protiv boranije... Nije mi radio net, pa nisam gledao...
Attachment 59667
Kad god sam stavio bonus na max, loše sam se proveo... Stavljam bonus lvl 1, samo protiv ekipa koje su ispred mene na tabeli, ili mi dišu za vratom, a u Kupu i LŠ, ako prva utakmica prođe dobro, stavim bonus lvl 1 za revanš... Ponekad stavim bonus i u prvoj utakmici, ako igram u gostima...
Ma sve je to samo sminka. Najjaci sam u ligi, a 5. timovi za po 5-6 zvezdica dobijaju sve utakmice do sada, a ja igram nereseno protiv poslednjeg. Na kraju i mene dobiju :D
Isti slučaj koji mi se dešavao 10 sezona. Po 3 sezone sam igrao jedan jebeni level sa najjačom ekipom i sada sam se prebacio na prvi level. Na njemu gotiva prava. Igram sa nekim AC i FC timovima haha, iako su botovi imam jedan neriješen meč i većinu mečeva sam jedva dobio. Ali ide fino za sad, prvi sam na tabeli i gazim ka prvom mjestu hahaha.
Attachment 59669
haha ja sam treci, tako je i meni bilo prve sezone, a onda je krenulo opet :D