Da ima dao bih ti dislike ovdje. Ja sebe ne smatram 6.ligasem , zato i zelim da osvojim kup. Postavicu ovdje slike prethodnih sezona koje pokazuju da sam u ligi 40.lvl u LS 41. a u kupu 43.
Послато са GT-I8200 уз помоћ Тапатока
Printable View
Attachment 74334Attachment 74335Attachment 74336Attachment 74337Attachment 74338
Evo primjera...u kupu sam najmanje 2 nivoa ispod. u sezoni 42 cak 4 nivoa ispod
Možeš ti sebe da smatraš za šta hoćeš, ali u odnosu na tog što je 43. level ti si četvrta liga... Osim toga, ti na početku sezone dobiješ slabije timove i boraniju iz viših liga... E sad, što se neko od tih gore ponovo aktivira, pa reši da baš u toj sezoni ponovo nabudži tim, ili je na kraju sezone rasprodao jake, a matore igrače da bi spustio kvalitet za kup, pa kad je počela nova sezona i dobio protivnika u kupu, ponovo nabidžio tim mladim igračima, to nije do Nordeusa...
Pa svakom aktivnom igraču je tako, uvek je u kupu level, dva, tri iznad... To samo neaktivna ili poluaktivna boranija dobija isti ili slabiji level...
Evo kako to izgleda kod mene za 25 sezona sa Keltima... Jednom je kup bio level iznad mog levela, u prvoj sezoni... 13 puta je bio 2 levela iznad, 9 puta 3 levela iznad i 2 puta 4 levela iznad...
Attachment 74339Attachment 74340Attachment 74341Attachment 74342
Ti si se sad uvrijedio jer sam ti rekao da bih ti dao dislike. To je zato jer se u tom slucaju nisam slagao s tobom, kao sto mnogo puta jesam pa sam ti dao like. To je uostalom nebitno. A ja uopste ne zelim da se raspravljam s tobom vec se jadam jer imam 49 sezona iza sebe, a samo jedno cetvrtfinale..Kazes da nije do nordeusa. Ja tvrdim da jeste jer su to omogucili onima koji manipuliraju. A kad im se to kaze salju mi odgovor o istim sansama...blabla.
Nemas se sto ljutiti na mene. Ja se na tebe ne srdim, pogotovo sto gotivim Kijanu Rivsa
Nemam uopšte razlog da se ljutim... Ja sam recimo sa United-om za 36 sezona samo jednom osvojio Ligu Šampiona, pre par sezona, a svi smo isti level... Sa ostala dva kluba imam po 10-ak trofeja u LŠ... Ima tu i kako ti se zalomi, kakve igrače dovedeš, nebitno kvalitet... Jedna trula jabuka može da ti uništi sezonu... A osim toga imaš igrače koji dosta slabije igraju neko takmičenje, nego druga dva... Imao sam napadača koji je u LŠ davao golove kad je hteo, u ligi je bio dobar, a u kupu ga nigde nije bilo, ne znam da li je 3 gola dao...
Osim toga, u kupu troluje... Mnogo ćeš češće ispadati od slabijih timova u pretkolu, nego od jačih, kad uđeš u top 16... Ja kad sad vidim tim od kog je Partizan ispao ove sezone, posle dve uzastopne triple krune, plače mi se... Liku se kvalitet tima nije pomerio ni za milimetar, samo 2 skauta ima i to je to...
To sa ocjenama je ok...tako ih i stavljam da igraju uglavnom...i kupujem igrace vise prema formi nego sposobnostima, ali mi nije jasno...konkretno za LS...kako mogu zavrsiti u grupi sa likom nivo iznad i 9*? Nije se on naknadno pojacao, vec je takav upao u grupu. I zasto se ispada iz kupa od ekipa koje nemaju produzene ugovore sa igracima?
Što si jači na početku sezone, to će veći level u kupu biti... Meni je prosečan kvalitet tima između 4* i 5* uvek na početku, tako da dobijam 2-3 levela jači kup... A što se tiče LŠ, ti si sigurno pri vrhu servera... Za LŠ treba 64, a na top serveru ih je samo 4 koji igraju LŠ, plus 8 sa levela ispod, plus 16 dva levela ispod, plus 32 tri levela ispod i opet ih ima samo 60, fale još 4... Za sledeću, nižu LŠ ostaje 60, zbog onih 4 koji su upali u LŠ iznad, i onda neko upadne kod ovih, da dopuni... Usled tog tumbanja i ti ponekad završiš u LŠ iznad, pogotovo ako imaš jak tim...
Posle 1:1 na mom stadionu cupavo do finala NL
Sobzirom da je tekma jutros rano bila,nisam je pratio...
povedem 0:2,povredi mi se golman 2:2 srecom po prvi put posle mnogo sezona
imam rezernog golmana tako da je rezultat 2:2 odrzan + je postignut i gol...
Vidim da imam 7 odbrana,koj golman je koliko skupio ne znam ali nije ni bitno...
Ceka me jako tesko finale protiv ekipe Ajaxa :D
Attachment 74346
Ljudi ne znam cemu tolika frka oko kupa...
Mozda nisam kompetentan za komentarisanje sobzirom
da vec sezonama ne igram kup jer ga uvek nekako zapostavim...
ali i ako budem krenuo da igram voleo bi da ima i slabijih
i jacih lvl od mene kao i do sad...Vrv sam u manjini ali to mi daje neku draz
igrici,do god razlika u kvalitetu nije mnogo velika to je meni okej...
Recimo kod mene ove sezone kup cine klubovi sa 32. 33. mog (34.) i 35.
a trofej je uzeo klub upravo sa 32. nivoa,koji je malo slabiji po kvalitetu od mene...
Jbg takva je kakva je igrica,nase je da igramo ili ne a nordeus ce valjda vremenom poraditi
na problemima...
Evo i slika:
Attachment 74347Attachment 74348Attachment 74349
Taj je tankovao prošlu sezonu, zato je i uzeo kup..
Nikako se nemože mjeriti težina osvajanja kupa na nižim i višim levelima a to je zbog broja klubova na nižim i višim levelima. Albator ti si u istoj situaciji kao i ja što sam bio sa kupom. Da bi osvojio kup moraš uraditi nešto drastično, čak nisam siguran da išta može da ti pomogne. Al eto možda da čuvaš akademce na nekoliko sezona i da ih ne treniraš pa da ostanu na 1% pa onda zadnji dan sezone prodaš sve jače igrače a ostaviš tim na 20% i tako udješ u sledeći level pa onda uzmeš novi tim sa kojim možeš da prodješ prvog protivnika u kupu a kad krene liga i liga šampiona onda istreniraš prvi tim na 130-150% i tako da uzmeš triplu.
Moram istaći da je osvajanje kupa sad mnogo lakše zbog duplo manje ekipa (smanjili su sa 128 na 64) pa je tako i kup ujednačeniji. Ja kad sam počinjao igrati top eleven razlika u visini levela u kupu je bila mnogo gora, pa sam ja na prvom levelu imao protivnike u kupu sa 21 levela.
Moja situacija iziskuje neke mjere, ovako kao dosad ne ide. Samo sam uzalud trosio kofere na 3 fronta da bih dosegao pretkolo ili u LS da budem treci u grupi, predjem u NL, a tamo me doceka neko ko je opet 2 nivoa iznad. I sve tako u krug.
Sinoć protiv tima na 124%... 17% je bio jači i 1-0 za nas... Imali su samo 1 šut u okvir gola... Strašno...
Ja sam titulu odbranio juce, tako da sad nemam sta do turnira saveza, a to je sutra
Timovi koji su počeli igrati od prvog dana imaju tih trofeja kupa više od ostalih trofeja. Ja sam imao takvog jednog u prijateljima koji je osvojio 13 puta kup a samo jednom ligu, LŠ nijednom [emoji23]
Kakav zajeb juče u 1/2 Lige Šampiona. U gostima dobijeno 2:1. Zbog posla 😠 nisam mogao revanš pratiti. I umesto triple krune , prve u istoriji, ispadam na penale uz 2 (!) crvena kartona AMC i MC i povrede ML.
Liga juče teoretski osvojena. Kup, 1 u istoriji, prekjuče. I onda glupi posao ...
Liga Šampiona
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...f049578313.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...7c2e05b745.jpg
Kup
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...72e5847eaa.jpg
Liga
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...692e9bca0d.jpg
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Protiv 12 na tabeli... Ima igrača manje od 27. minuta... I ovako je dosta slabiji, a sa igračem manje teška boranija... I uvali 2 komada u 2 napada... Ovo sa crvenim kartonima je teška zajebancija... Ne znam kad se poslednji put desilo da nam ekipa sa igračem manje ne da gol... Čak češće daju dva...
Attachment 74363
Šta reći... Samo 4-0 protiv poslednjeg na tabeli... Na poluvremenu ubacim napadača skauta sa 1 na 1, pipnuo loptu nije, a napadač od 2*, kome ni moral nisam dizao, daje 2 gola i dobije ocenu 9.9... Igrać utakmice, a tek nešto malo preko 1* je... I još protivnik ima za 3% bolji procenat uspešnih pasova...
Attachment 74364
Attachment 74367
Sutra najvaznija utakmica u sezoni za mene i moju ekipu
utakmica koja odlucuje da li ce sezona biti zapamcena po dobrom
ili ce biti za zaborav...Protivnik je favorit,moj tim je oslabljen zbog
suspenzije desnog beka (94%) zbog koga ga menja igrac od 74%
Moje je da se potrudim da dignem bonuse do 10%,a sobzirom da imam
oko 90 zelenih kofera + duplo veci bonus zbog gledanja klipa,verujem da nece biti problema...
Nadam se da cu nekako uspeti da ispratim utakmicu jer sam u skoli u to vreme...
Nista ljudi,pozelite mi srecu...Pozdrav :D
Ma ništa lakše, uvijek 8 igrača minimalno biraš ali da budu 4 defanzivca, 4 napadača i 4 veznjaka. Pazi, neki igrači su i defanzivci i veznjaci (dm igrači) dok su neki i veznjaci i napadači (m i am igrači) i takvi su najkorisniji. Dalje, uvijek što više vježbi a da što manje trošiš kondicije. Tako najbolje ispadne da koristiš 6 vježbi i to 3 vrlo lake i 3 lake (od svake vrste po 2). Možeš kao Wolf za odbranu da koristiš obje vrlo lake vježbe, ali iz mog iskustva malo bonus za napad zaostaje (probaj i tako).
Najlakši metod je da napuniš klupu i da treniraš sa njima (u tih 11 bi trebalo imati po 4 odbrambena, veznjaka i napadača). Naravno 6 vježbi i to samo lake i vrlo lake. Ako nekad samo malo fali do 10% onda izabereš 3 vrlo lake vježbe koje ukupno potroše 2,25% kondicije po igraču.
Treba znati i koji igrači se smatraju odbrambenima, veznjacima i napadačima u top elevenu. Pa tako odbrambeni su: gk, dc, dr, dl, dmc, dmr, dml. Veznjaci su: dmc, dml, dmr, mc, ml, mr, amc, amr, aml. Napadači su: mc, ml, mr, amc, aml, amr, st. Bitni su ovi koji spadaju u 2 kategorije a ako na klupi imaš igrače dmc/mc i slično koji su svrstani u sva tri tipa onda još bolje.
Na kraju poenta treniranja je da kad već treniraš da digneš sva 4 bonusa sa tim treningom a da igrači potroše što manje kondicije. Toliko o tom, [emoji12] [emoji460] [emoji1]
Naravno kad god je prilika koristi dupli bonus, ono kad odgledaš video 2x
Pobjeda 2:1 nad prvoplasiran koji je jači 20% i preuzimam prvu poziciju. Još 2 utakmice do kraja sezone valjda neće biti kiksova, mada su oba protivnika jači. Totalno bezveze da sad kad imam najslabiji tim uzmem titulu lige na najvišem levelu. Imam sreće sa žrijebom da nisam u ligi sa Mačvom ili Vučicom :)