Znaci sinoc sam update igru i do sas nisam mogao uci sa mobitela i nekako sad uspijem i odjednom mi igrac 7* bez da sam ga trenirao, jucer je prije update bio 307Q 6*
Ima li tko slicnu situaciju
Znaci sinoc sam update igru i do sas nisam mogao uci sa mobitela i nekako sad uspijem i odjednom mi igrac 7* bez da sam ga trenirao, jucer je prije update bio 307Q 6*
Ima li tko slicnu situaciju
Ja sam malo pre tebe updatovao juce i sve je normalno.
Bar za sada.
Послато са GT-S7275R уз помоћ Тапатока
Ti pregovori su bas macka u dzaku, jer na tvom nivou se uopste ne moze provaliti da li je igrac brzog razvoja na osnovu trzisne vrednosti. I on sad daje 30 tokena i brdo para za mozda nekog sporaca. Cudi me da tako radi neko ko toliko dugo igra. Ili je transfer lista sranje na vasem nivou pa mu je bas frka za tu poziciju. Ali, cim si ti kupio igraca za 1T onda i nije tako strasno. U svakom slucaju, veliki rizik.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Jel zna neko da li se igracu povecava kvalitet kada mu stavim neku specijalnost da trenira?
Sta znam ja sam 45.nivo skoro sve igrace sam kupio prvog dana sez i to od 5.3o do 9h i to za po 1T naravno bilo je i neuspesnih aukcija,na ovim visim nivoima(naravno neko moje iskustvo) video sam da se kupovine i prodaje vrse iskljucivo prve nedelje sez posle je dosta tesko prodati igraca.
Za ovog igraca bio je vise nego solidan kod mene e sad kakav ce biti kod njega ne znam.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522