Meša, je l' može ovaj Kweuke na pozajmicu? Samo jedan ovakav mi treba u timu... Ostali mogu da imaju sve na 1%... :D
Attachment 74015
Printable View
Meša, je l' može ovaj Kweuke na pozajmicu? Samo jedan ovakav mi treba u timu... Ostali mogu da imaju sve na 1%... :D
Attachment 74015
danas u Ligi vaterpolo rezultat. posle samo 20 minuta vec je bilo 2:2, ment. je bio napadacki pa stoga i takav rezultat. Najbolji igrac ML Gigs je dobio zuti pa je oko 60 minuta usao Silva koji ima samo 4* i dao dva gola!?! Da li je u klub stigao novi dragulj? ;-)
Attachment 74017
Attachment 74018
Attachment 74019
Evo na facebook: https://apps.facebook.com/topeleven/old/
Evo za sajt: Play Top Eleven - Free Online Football Manager Game
Dobrodošao na forum, što nas više ima jači smo. ;-)
Pobjedom nad AC Milanom u gostima učvršćeno je 4. mjesto, a i blizu smo 1.Attachment 74026
16% razlike za protivnika i samo 1-1 kod kuće... slabo...
Attachment 74027Attachment 74028
Hvala na dobrodoslici , ko me se seca pre sam se na forumu zvao Beli zmaj pa Luka Vujovic ( nlam fc) drago mi je da vidim da ima dosta starih clanova foruma,
Pozdrav za sve
Ja ne znam kako je vama bilo, ali ja sam sada nivo 10. I Nordeus me jb pa me rastura. Počeo sam kao najjači tim u ligi sa 100%. I evo već 16 kola ne mogu da vežem 2 pobede. Pobeda,nerešeno,poraz i tako u krug. Menjao taktiku, menjao strelice igračima, defanziva/ofanziva ma ne pomaže ništa.