Haha msm da je bolje za Sinišu što nisi sa njim.
Printable View
Haha msm da je bolje za Sinišu što nisi sa njim.
Dupla za Celtic, kup i LŠ, jedva... Vodili smo 2-0 do 80. minuta, a onda u 5 minuta 2-2... Na poluvremenu izbacim napadača, ubacim još jednog veznjaka i ovaj dobije žuti posle par minuta... Momentalno sam ga šutnuo napolje... Ubacim drugog veznjaka, a ovaj još gori... i on dobije žuti i direktni je krivac bar za jedan, ako ne i oba primljena gola... Sva 3 igrača koja sam ubacio su odigrali loše... Na sreću, Niedda je uvalio 3. gol u produžetku...
Attachment 74374Attachment 74375Attachment 74376
I pratiti uspjesne treninge u izvjestajima...to su ovi koji imaju po 3 crtice u sva 4 segmenta, a pri tom je utrosak kondicije najbolji.
Kombinovati slicne treninge...npr. igra glavom sa odbranom centarsuta,tehnika suta i izvodjenje prekida itd.
Послато са GT-I8200 уз помоћ Тапатока
Očekivan poraz Partizana u finalu LŠ... Kada se primi gol posle kornera u 2. minutu, ne može tu mnogo da se preokrene protiv jačeg 11%, kome svi igrači imaju specijalnost... I opet neviđena glupost... Lik očigledno nije namestio ko mu izvodi kornere, ima 2 igrača koji imaju specijalnost, a korner posle kog smo primili gol je izveo DR, jedini koji ima skok igru...
Attachment 74377Attachment 74378
Bio je to drugi poraz Partizana, tek četvrti u poslednje 3 sezone...
Ako ti kažem da konstantno primam golove posle kornera, a imam specijalce za igru glavom, da Celtic nije dao gol posle najmanje 100 uzastopnih kornera, a ima specijalistu za kornere, da specijalisti za penale maše gore nego ostali igrači, da golman koji ima 1 na 1 redovno prima gol u takvoj situaciji, da driblera još nijednom nisam video da je predriblao nekog, da plejmejkeri vrlo retko asistiraju, onda ti je sve jasno...