HAHAHAHAHA otkud sad ta slika, meni je nudio od Celtica
http://forum.topeleven.com/attachmen...am-ide-1cc.jpg
Printable View
HAHAHAHAHA otkud sad ta slika, meni je nudio od Celtica
http://forum.topeleven.com/attachmen...am-ide-1cc.jpg
Treci u Ligi prvaka i nastavak u Nivea takmicenju. Prvo, gluplji naziv nisu mogli odabrati. Drugo, posto me ne zanima to takmicenje, iskljucim bonuse i sa drugom postavom prodjem dalje. Gubim 0:2 a onda bez ikakve moje intervencije ekipa daje dva gola!? Imam utisak da je Nordeus sve namestio i pre nego sto je pocelo. Protivnik nije pratio obe tekme i moguce je da su mu trening bonusi na 0 sa losim moralom pa da sam ga zato izbacio. I u sledecoj rundi igram isto ovako tako da ocekujem da budem torpedovan.
Mislim da je greska sto su napravili da i osmi na tabeli ide na sledeci nivo, jer u dosta Liga budu po dva - tri napustena tima, tako da je zicer proci dalje. Znam, nije svima tako ali u vecini slucajeva jeste. Ja bih to smanjio da sest klubova ide u sledeci nivo.
Sto se Saveza tice, osim kofera i tokena sve ostalo je tesko sranjeeeeeeee! Povedes 0:3 pa izgubis 4:3 i slicne nebuloze. Ili te upare sa Savezom koji je smesan pa je gol razlika 36:2 posle jedne ture ili suprotno neko ukanta tvoj Savez. sprdnjaaaaaaa!!
Izasao bih iz Saveza samo tako, ali mi je zao da isti ostane bez mojih bodova i da napravim problem ostalima pogotovo sto postoji sansa za 2. zlatnu ligu ili tako nesto.
S druge strane, pozdravljam odluku Nordeusa da i dalje odrzava staru verziju koja je graficki inferiorna ali i dalje dobra. sto zbog zahtevnosti po pitanju resursa, all time statistike, preciznijeg prikaza trzisne vrednosti igraca, lakseg snalazenja na aukcijama, mogucnosti da na pregovorima vidis kome saljes ponudu itd...
Attachment 74001
Džaba mijenjaš vrijeme utakmice :p, Kaskada je uvijek spremna :D
Attachment 74005
Attachment 74007
Samo opušteno, kakvo napuštanje saveza, ma nema govora :)
Idemooooooooooooo NTNK United
Moze pomoc kako da vratim na dobru staru verziju?
Izvedem rezervnu postavu na teren sa namerom da izgubim i dobijem 3-2... 104% vs 85%... Santobuono je bio na skil poen da nauči playmaker specijalnost, ali je bio igrač utakmice pa je skočio i zvezdicu, jbg... :rolleyes:
Attachment 74014
Meša, je l' može ovaj Kweuke na pozajmicu? Samo jedan ovakav mi treba u timu... Ostali mogu da imaju sve na 1%... :D
Attachment 74015
danas u Ligi vaterpolo rezultat. posle samo 20 minuta vec je bilo 2:2, ment. je bio napadacki pa stoga i takav rezultat. Najbolji igrac ML Gigs je dobio zuti pa je oko 60 minuta usao Silva koji ima samo 4* i dao dva gola!?! Da li je u klub stigao novi dragulj? ;-)
Attachment 74017
Attachment 74018
Attachment 74019
Evo na facebook: https://apps.facebook.com/topeleven/old/
Evo za sajt: Play Top Eleven - Free Online Football Manager Game
Dobrodošao na forum, što nas više ima jači smo. ;-)
Pobjedom nad AC Milanom u gostima učvršćeno je 4. mjesto, a i blizu smo 1.Attachment 74026
16% razlike za protivnika i samo 1-1 kod kuće... slabo...
Attachment 74027Attachment 74028
Hvala na dobrodoslici , ko me se seca pre sam se na forumu zvao Beli zmaj pa Luka Vujovic ( nlam fc) drago mi je da vidim da ima dosta starih clanova foruma,
Pozdrav za sve
Ja ne znam kako je vama bilo, ali ja sam sada nivo 10. I Nordeus me jb pa me rastura. Počeo sam kao najjači tim u ligi sa 100%. I evo već 16 kola ne mogu da vežem 2 pobede. Pobeda,nerešeno,poraz i tako u krug. Menjao taktiku, menjao strelice igračima, defanziva/ofanziva ma ne pomaže ništa.
Stavi sliku tima ako želiš pomoć, ovako na slijepo ti nemožemo pomoć. Al eto da kažem ukratko: najjači tim dobija. Bitni su bonusi sa treninga (4*10%), zatim kondicija (99%) i moral (superb). Što se tiče taktike, ja lično igram na posjed i sa 2 napadača, izbjegavam strelice.
Zeznuo sam se protiv Zaragoze ali taj dan mi je bilo bitno da pobijedim Real, nisam odmorio ekipu do vrha i odmah se zezno (potcijenio sam ga)
Attachment 74043
Attachment 74044
Attachment 74045
Attachment 74046
Attachment 74047
Stigla dva dragulja :)
Attachment 74048
Attachment 74049
Jednog ću da potpišem pa prodam, a drugog nabijem nogom u dupe. 19 je dan sezone :eek:
I opet mi levi bek da gol... dokle brate... :mad:
Momci ajde napišite mi vaše mišljenje koja taktika ide uz ovu formaciju?
ST
AML AMC AMR
MC MC
DMC
DC DC DC
GK
Kako bi Vi podesili one parametre za taktiku?
Sent from my iPad using Tapatalk
A evo sad i štoper, mrtav ladan sa 40 metara... I ko je kriv za gol, desno krilo... niđe veze... šta koji kurac desno krilo čuva štopera na sred terena... Igrao sam sa prvim na tabeli, k'o sa zidom tenis da sam igrao...
Attachment 74060
U ligi prosuta dva boda ali kako! 10 suteva u okvir gola i samo jedan dat a protivnik 0 ( nula ) suteva u okvir i u 90 minutu prvi sut i kraj 1:1! :mad:
Bezveze ostao bez dva vazna boda u nikad neizvesnijoj Ligi i minus osam bodova zaostatka za vodecim, tako da najverovatnije zestoka borba za top 4 a od titule vec sada nista. :(
Attachment 74063
Attachment 74064
Attachment 74065
Attachment 74066
Protivnik na kraju uspeva da izvuce manje vise povoljan rezultat...
Nista jos nije gotovo,klubovi su slicnog kvaliteta tako da :D
Attachment 74067
S druge strane, na glavnom profilu velika trolcina u korist moje ekipe. Nisam pratio mec ali 6:0 za nas protiv protiv jake ekipe!? :confused:
Matori Younes strpao pet komada, mislim da me je potcenio sa samo jednim DC igracem.
Attachment 74068
Attachment 74069
Attachment 74070
Ja bih 4-4-2 . Defanzivci strelice nazad, svi ostali napred.
Sutra kantonalni derbi
Attachment 74071
Prodade me golman... 2 puta...
Attachment 74072
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...48fb1b446f.jpg
Pocivali u miru
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...460a69c474.jpg
Ajde da sam i ovo dozivio i iskoristio