Pridružujem se čestitki, sve najbolje ;)
Printable View
Jel kod vas ovaj problem sa Španskim gostujućim dresom:
http://image.prntscr.com/image/5a4fe...5327bb7399.png
u magacinu isti problem, ne učitava ga već neko vrijeme
To što Nordeus ume da ZASERE, ne ume niko... Igrač utakmice u prvoj utakmici danas, a onda najgori na terenu u drugoj... 'Oće kaki, neće kaki fudbalska filozofija Nordeusa...
Attachment 74755
Jedini sa maksimalnim učinkom u ligi... Neočekivano od BUnited-a...
Attachment 74756
Kad moraš da igraš 3 utakmice u isto vreme, mora neka i da se kiksne... Partizan juče u ligi 4-4, danas 3-3... Odbrana mi je teško trolovana, naročito golman koji je prošle sezone bio odličan i ovu počeo kao skaut... Od kada je Saab ispao iz prve postave zbog 3*, pozadi duva promaja...
Attachment 74759
Ja mislio trol, kada sam pre 2 dana dobio jačeg 4-0 u gostima, kad ono nije...
Attachment 74760
Zivnuo forum :-))) lepo, lepooo
Idemooooooooooo
Prevelik zalogaj momci,prevelik...
On je spremio baš napadačku formaciju a ja sam malo defanzivnije išao i izgleda me je to koštalo prolaska.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...95f81b0ec8.jpg
Prodat:
Attachment 74762
Kupljen:
Attachment 74763 (za 2t)
Partizan posle mnogo sezona igra aktivno u kupu
Dobra partija maltene svih novajlija :D
Attachment 74764
A u kupu na klub sa kojim sam igrao vec 4 puta (nismo prijatelji u TE)
2 puta u grupnoj fazi LS pre dve sezone
2 puta u ligi prosle sezone...
Skor je u moju korist 3-1-0
pa se nadam nastavku niza...
Jedino pozitivno iskustvo sa specijalnostima sam imao kada su u pitanju
''specijalisti za slobodnjake'' jos ranije a sada
desno krilo Moravac mi vec 3. sezonu sutira slobodnjake i pogadja 3/5 recimo,sada sam mu istrenirao i specijalnost pre par dana
pa je od tad dao 4 gola iz 4 slobodna udarca,videcemo za dalje :D
Nordeus je ODLUČIO da mi golman bude u totalnom kurcu... Prošle sezone od 43 utakmice, na 22 bez primljenog gola, a vidi sada... A ovu sezonu počeo kao skaut... Nordeus to pravda "realističnošću", ja kažem sviranje kurcu... Ili je golman dobar, ili nije dobar... Ne mogu svi da idu od najboljeg do najgoreg i obrnuto, a upravo to se dešava...
Attachment 74768
Attachment 74769
[QUOTE=Steppenwolf;433940]Nordeus je ODLUČIO da mi golman bude u totalnom kurcu... Prošle sezone od 43 utakmice, na 22 bez primljenog gola, a vidi sada... A ovu sezonu počeo kao skaut... Nordeus to pravda "realističnošću", ja kažem sviranje kurcu... Ili je golman dobar, ili nije dobar... Ne mogu svi da idu od najboljeg do najgoreg i obrnuto, a upravo to se dešava...
Mesa je isto pisao o tome, da kad mu igrac dobije zvezdicu pada mu forma. Ispada kad igrac treba da dobije zvezdicu da mu se odmah dodeli ucenje nove pozicije ili spec kako bi ostao u dobroj formi. jbg
Posaljem ponudu od 120 mil. i 3 tokena za menadzera i prodaja je bila uspesna. pregovori su macka u dzaku, ali zahvaljuci staroj verziji t11 znao sam kome saljem ponudu. Menadzer je moj nivo i u prvoj postavi ima igrace 7* i 8* sa po tri pozicije i ujutru hvata skupe igrace. stara verzija je zakon! :-)
Attachment 74770
Attachment 74771
Jako nerealno...
U goste mi dolazi najjaci tim ovosezonske LS (a posle meca debilni komentar ''na papiru smo bili mnogo jaci'')
I ako protivnik ima 114% a Partizan 90%
Od prvog minuta sam dominirao,i po posedu i po sansama a onda protivnik dobija crveni karton,preuzima inicijativu i daje 2 gola
(bez da menadzer prati)...Nemam reci :D
Attachment 74772
Svaki dan bar po 2 utakmice moram u isto vreme da igram... Ajmo peticija da promena termina odigravanja utakmica bude free, a ne 2 tokena...
BUnited dobija obe utakmice danas, u drugoj jedva, iako je bilo teško trolovanje...
Attachment 74786Attachment 74787Attachment 74788
Opet primljen gol sa igračem više... Moraću da počnem da računam u koliko slučajeva procentualno se to dešava... Ovako ofrlje, brat bratu, u jedno 90% slučajeva... Taj treći gol protivnika čak nije ni bio u utakmici, pojavio se tek posle završetka... 16 šuteva smo imali u okvir, 3 blokirana, 9 od 12 odbrana protivničkog golmana... Protivnik je imao 7 šuteva u okvir, 3 blokirana, a glupi Stoica samo 1 od 4 odbrana... 75% naspram 25%... Malo sreće...
Attachment 74789Attachment 74790Attachment 74791
Kod Kelta u ligi drugi i treći kiksnuli... Očekujem trolovanje, da se ne odlepim... Nordeuse, smeš li da staviš pare da ću da dobijem tu utakmicu???
Može mala pomoć?
Lik me u savezu razvalio 4:1 jutros. Moj posed lopte, ali nije vredelo...
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...e62addee16.jpg
Šta da mu odgovorim na ovu postavu? Gledao sam one predloge tipa "3-5-2 ravno", ali nešto nisam ubeđen.
I ako odigram 3-5-2 , da li sa 3 DC ili DLDMDR? Iste smo jačine
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c1f3ef9d01.jpg
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Nisam gledao mec, ali ovo je surovo. 2 suta i dva gola. :rolleyes:
Attachment 74804
To mora da je Nordeus sredio. Kao i ovo.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...ae64924ed2.jpg
A ovo mi je golman !!!!
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...658eb63b54.jpg
Neću ni da ih pitam kako je ovo moguće.
jos jedan poraz u prvenstvu i ovo je bas los pocetak sezone. odmah ispadanje u Kupu i samo deveto mesto u Ligi. od ove sezone promenjena je formacija igram bez DMC-a i izbacio sam legendu Younes-a, ali isao sam logikom da pre treba da igra igrac kvaliteta 180 a ne igrac kvaliteta 174. Ne znam sta je problem ali ekipa koja ima 5 igraca 7* mora bolje od ovoga. Ipak ocekujem da ova ekipa kroz dugo prvenstvo ipak potvrdi svoj kvalitet.
Danasnji poraz u prvenstvu je isto prica za sebe. Igrao sam napadacki sa jakom ekipom i naterao protivnika na tri zuta kartona, ali bez udarca u okvir gola u prvih 45 minuta je neobjasnjivo. Nadam se da ce stvari krenuti na bolje.
Attachment 74807
Attachment 74808
Attachment 74809
Attachment 74810
Ja sam protiv te formacije uglavnom igrao "krst" u sredini, pokriješ mu sve veznjake, plus MC... Taj MC je uvek pravio dar-mar... E sad, da li ćeš 3 pozadi, 2 u napad ili 4-1, to ne mogu da ti kažem, ne poznajem ti igrače... Ja u principu razmišljam ovako, ako ti je odbrana boranija, pa prima golove jednako sa 3 ili sa 4 pozadi, onda bolje da imaš jednog viška napred...
AJMO MI!
Attachment 74820
U ligi skor 1-0-4
pauziram ligu ali eto po koji bod cisto da se skupi haha :D
Ako je jači onda defanziva 4-1-4-1, na kontre i niski pritisak, zona, isključena ofsajd zamka (ostalo normal i kombinovano).
Ako ste približne jačine (u 10% razlike) onda 3-1-4-1-1, sa 3dc. Sve kombinovano i normalno, ofsajd isključen, kontre ukljucene, zona, visok pritisak. Ako je amc/st spec korneri i st spec slobodnjaci onda super dvojac koji moze sve da odradi bez pomaganja ostalih. Sto se tice ml i mr u toj formaciji smatram da je bolje imati neke defanzivno orjentisane tipa ml/dml i mr/dmr umjesto ml/aml i mr/amr.
Ja ne znam ko je ovde lud, a ko zbunjen. Pobeda u kupu u prvoj, koja je bila totalno neočekivana. Uz dobru statistiku.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...648a38f949.jpg
Niz pobeda nad Mike sgd se nastavlja,kao i razigranost
Moravca protiv ovog kluba (2 gola danas) pa je tako
od 10 golova koliko je Partizan ukupno postigao protiv ovog kluba,Moravac dao cak 6 :D
Attachment 74822
Za divno čudo i tim Delije nastavlja uspešno u kupu. Malo smo slabiji, 6%, ali bolje krljamo 😀
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...4b3df3fc73.jpg
Imam ekipu sa 10 skauta i jutros poraz u prvenstvu protiv protivnika koji ima pola ekipe 5* i pola 4*, dakle slab protivnik. Igrao sam napadacki i ukljucim visoki presing, potrosim bezveze dodatnu kondiciju i nista. Nijedan zuti karton za protivnika, nijedan slobodnjak nisam imao a napao sam sa jacom ekipom. Nemam problem sa izgubljenim bodovima ali poraz na ovakav nacin je bezvezan. Provericu Wolf-ovu teoriju da nije neko iz vrha tabele izgubio pa sam morao i ja. :mad:
Attachment 74835
Attachment 74836
Attachment 74837
Nije niko izgubio, samo ti, taman ste se svi grupisali u bod razlike... Sad tek počinje zajebancija...
Pancevo do nove titule,sjajno izdanje
Partizana i maksimalnih 12b za savez :D
Attachment 74840
"El Clasico" 30og nivoa :D
Iako imam kvalitetniji tim, doživio sam 3. poraz za redom u međusobnom omjeru od svog najvećeg rivala:
http://i.imgur.com/fort2tz.jpg
Uprave MNK Kaskade i Mačva FC su odlučile da odriješe kesu i da nagrade 2 najaktivnija nova člana (za početak) na forumu: Strahinja998 i Crvena Zvezda sa nekom garniturom po želji (obična -2 dresa i grb ili premium - 1 dres i 1 grb). Zvanične nismo u mogućnosti da šaljemo. Stavite svoje želje pa vam se javim na facebook oko preuzimanja nagrade (vjerivatno sa naših lažnih profila koje će te obrisati nakon preuzimanja nagrade). ;) Lijep pozdrav, biće još nagrada do nove godine :) [emoji460]
O pa hvala,vrlo prijatno iznenadjene cim sam usao na forum,svidja mi se vasa odluka hahaha :D
Malo sam razmislio i odlucio se za ovaj dres
Attachment 74847
ako je to uredu :D Znam da pise 1 dres i 1 grb,ali ovo ce biti dovoljno,zato sto
mi grb stvarno nije potreban pa da se ne trosite za dzabe...Hvala jos jednom :D
@Strahinja998
Pa uzmi onda 2 dresa ;-), javim ti se na facebook pa se dogovorimo
Attachment 74848
Zasluzena pobeda protivnika danas,sa 4:0 na 4:3
mnogo bi bilo da smo uzeli bod :D To je to,ovaj put necu da kalkulisem idemo na 2.
mesto posto imamo sanse da budemo drugi u grupi,pa ako mi se posreci da najjaci iz grupe sa kojom se ukrstam
kiksne i bude 2. imam razlog da se nadam finalu,ako ne,u 1/8 nas ceka drugi najjaci tim ovosezonske LS pa
mozda napravimo neki spektakl :D
Hvala Wolfu za navijanje danas na ovoj urakmici i Kaskadi za navijanje juce u kupu :D