Stvari za sada idu planski :D
Attachment 76485
Sutra utakmica kupa posle 1:0 na mom stadionu,razmisljam se jos da l da krenem napadacki ponovo
ili da se povucem pa da cekam kontre i da se oslonim na gol u gostima :D
Attachment 76486
Printable View
Stvari za sada idu planski :D
Attachment 76485
Sutra utakmica kupa posle 1:0 na mom stadionu,razmisljam se jos da l da krenem napadacki ponovo
ili da se povucem pa da cekam kontre i da se oslonim na gol u gostima :D
Attachment 76486
Ajde neki savet,ako odlucim da igram odbrambeno i na kontre,kako da podesim taktiku?
Imam neke ideje u glavi,ali voleo bi da cujem jos necje misljenje...Evo tima :D
Attachment 76508
Ma nema tu pravila, taktiku podešavaš prema protivničkoj formaciji... Vidiš u toku utakmice kakav ti je procenat uspešnih pasova, pa na osnovu toga igraš kratke ili duge pasove... Napadaš po strani gde ti igrač ima dobru ocenu u toku utakmice... Kontre uključuješ ili isključuješ u zavisnosti kako ti ide bez njih... Meni kad su uključene kontre, nikad ne sevne nijedna, a kad su isključene, sevne bar jedna ili dve u toku utakmice...
Bolje da ne komentarišem...
Attachment 76509Attachment 76510Attachment 76511
Najveci favorit za titulu izbacen,u finalu nas najverovatnije ceka 2. favorit kupa :D
Attachment 76512
Attachment 76513
Kada ubedljivo najbolja odbrana u ligi primi gol, a drugi najbolji napad u ligi ne može da postigne gol, to se u stručnoj trenerskoj literaturi zove "sajsi tuki Nordeuse"... I to sve zato što je drugi izgubio od petog...
Neznam dali si primjetio ali ove sezone je to cesta pojava sa crvenim zabijaju uz visok postotak realizacije, nedavno sam dozivio gdje je protivnik nakon crvenog imao i veci posjed od mene i vise sansi, i u zadnje vrijeme dosta timova sam vidio koji imaju 100% realizaciju, meni je u zadnjih 6-7 utakmica prosjek realizacije oko 80% zamisli
2. na tabeli kiksnuo danas,ja igram protiv solidnog protivnika koji zauzima 7. mesto :D
Nisam u mogucnosti da pratim utakmicu,nadam se pobedi i povratku na +8 :D
Attachment 76522Attachment 76523Attachment 76524