Najbolje da daju bustere za onoliko prijatelja koliko ti se zahvali za gledanje/podršku. E onda će imati tačno ko je koliko aktivan i shodno tome nagraditi aktivnost.
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE
Printable View
Izgleda da su promenili ovo... United je boranija od tima, a vidi šta je preporuka agenta...
Attachment 77184
Drugo pojacanje ove sezone :D
Radi se na podmladjivanju i poboljsanju kvaliteta tima,deluje kao dobra investicija
videcemo :D
Attachment 77200Attachment 77201
Znači, pun mi je kurac koliko terorišu Celtic sa povredama... Od prvog dana, od kad sam počeo sa njima da igram, imali su u proseku povreda koliko United i Partizan zajedno... Prošle sezone 11 povreda, 55 dana ukupno, a evo sad u 4 dana 3 povrede... Nije ni čudo što mi se više ne igra ovo... :mad:
Attachment 77231
Poraz Partizana, drugi u nizu... Ja ne znam šta je ovo, od 4 primljena gola danas, 3 iz prekida... A uz to, na obe utakmice moji su promašili 6-7 šuteva glavom posle kornera... Ne mogu krila da nađem na aukciji, tako da... Boli me uvo...
Attachment 77232Attachment 77233
ekipa je u Kupu opravdala ulogu favorita. posto revans prethodi tekmi u Ligi, igracu bez bonusa i norm. mentalitet. da momci budu svezi za prvenstvo. :-)
Attachment 77237
Attachment 77238
Attachment 77242
Meraviglia je postigao het-trik u kup pobedi nad dosta jačim protivnikom... 3 stokilaša u timu, GK, DC i AMC...
Attachment 77247
Momci dali se supportu moye pisat i na nasem jeziku ili moram na engleskom, nemorate se bojat necu nikog prijavit nego da se zalim vec 4 dana nemogu onaj video za free bustere gledat samo pise TRENUTNO NEMA BESPLATNIH PONUDA samo to nista vise.
Ako netko zna da ne pisem na eng ako se nemora