Pa onda mu staviš utakmicu kod kuće u 1 noću da se probudi malo ranije :D
Printable View
Победа над фаворитом и велики корак ка 3. месту
противник бележи лоше резултате у свим такмичењима па верујем
да су проблем бонуси
Attachment 78904Attachment 78905
Волф како ми напредује играч? :Д
Kurvinska igra, ne dade mi da prođem favorita... Nigde ga nije bilo na terenu, uvali mi 2 gola iz prekida... 3-3 kod kuće, 2-2 u gostima...
Attachment 78920
Samo kompletni idioti mogu da smisle da neko ko igra ultra defanzivno popije gol iz kontre, pri rezultatu 1-0... Em, on mora da napada, a ne da vreba na kontre, em su meni kontre uključene...
Attachment 78930Attachment 78931Attachment 78932
Wolf,ae ako mozes ulozi koji kofer u njega da ubrzas to
saljem ti 2 dresa ili 2 grba ako ti trebaju,ako ne,salji ga onda odma bez zavrsene pozicije :D
Za sada nije loše:
Attachment 78970
Attachment 78971
Attachment 78972
Attachment 78973
Екипа показује да и даље није за бацање...
Врло лако против фаворизованог противника,отвара се могућност
наставка у ЛШ али ипак ћу ићи по сваку цену на 3. место
Attachment 78974
Attachment 78975
Pozdrav ljudi!
Dugo nisam igrao T11,a i forum sam batalio,pa evo odlucih da se vratim i igri i forumu,ali pod ovim novim akauntom.Zanima me jesu li se dogodile velike izmene?Zadnji put sam igrao sredinom 2015. godine.Koliko formacije uticu i koje su zapravo najbolje?Imao sam mnogo uspeha sa uskim dijamantom,da li vredi nastaviti isto?Mogu li nekako da se vratim na prvi level posto me igrica sada stavila na petom nivou?Da li se vise isplate igraci do 20 godina od 4 zvezdica ili stariji igraci od 5?Mozda sam promasio temu,ali nisam znao gde da napisem ovo.Hvala unapred
Pozdrav narode, mom savezu su potrebne 2 ozbiljne ekipe. Svako ko redovno igra i redovno trenira igrace je dobrodosao u nas savez. Savez se zove Severna armija 1989 (cirilicom😁).
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
Još jedno dostignuće otključano.. :rolleyes: ;)
Attachment 78988
Strahinja, pošalji ponudu za Muhiddinova, naučio je ST...
Собзиром на то да је мој савез јако утањио
са активношћу одлучио сам да потражим нови,ако неком
треба члан нек се јави да се договоримо све :Д
Клуб:Партизан
Квалитет:нзм тачно,ако има заинтересованих видећу
гарантујем сваки од бонуса барем на 8%,рађење заједничких тренинга
и редовно праћење утакмица
Brazilac Cairo je napustio United posle 9 sezona i 3 osvojena trofeja... Ostaće upamćen po 7 crvenih kartona...
Attachment 78995
Danas dobio omladinca od 14T dobro napreduje pa ga odradio malo:
Attachment 79028
Fino ide liga i kup:
Attachment 79029
Attachment 79032
I kod zene je ok:
Attachment 79030
За пар сати играм утакмицу ЛШ
намештам пораз да би пао на 3. место јер је у питању директни конкурент...
:Д
Sve im jebem prokleto, pa dokle će više rezultati ostalih utakmica da određuju rezultat moje utakmice??? Moj golman prima 2 od 2, a njegov brani 8 od 11!!! 12. na tabeli, ejjjj!!!
Attachment 79057Attachment 79058
A pazi ovo, isto sranje, njegov golman brani 6 od 7...
Attachment 79059Attachment 79060
Pa šta jedu ovi protivnički golmani jbt???
Attachment 79063
poraz u 4. kolu Lige prvaka. moja ekipa je jača ali zbog tekme u prvenstvu oko 5 sati ranije, nisam ih oporavljao i to je to. od 19 udaraca samo dva u okvir gola. :rolleyes:
ne smeta mi toliko poraz koliko bezobrazluk Nordeusa sa moralom igrača. naime, moral prve postave je jutros bio odličan a nakon dve tekme stvarno loše. :mad:
Attachment 79067
Attachment 79068
Attachment 79069
Kurac na bicikli od igre... Lik 3. na tabeli, 30% jači i ladno mu ne dade da pobedi i izjednači se po broju bodova sa 1. i 2., koji su kiksnuli i igrali nerešeno...
Attachment 79073Attachment 79074Attachment 79075Attachment 79076
Loš dan danas:
Attachment 79077
Attachment 79078
Attachment 79079
Attachment 79080
Кратак пресек...
За сада купљено 8 играча,сви преко преговора и сви млади (18-21),по оном Мешином шаблону
који ми је још раније дао,чак петорица спадају у групу ''талентованих'' играча,све што сам имао од кофера уложио сам у њих
(тачније у четворицу јер је пети купљен данас) па сам тренутно у фази скупљања зелених...Остала тројица су просечни балвани :Д
Лига се режира испадање,фино сам прикуцан за дно табеле,ЛШ гађам 3. место...Циљ је да са старом поставом изборим наставак такмичења
у НЛ а онда да са новим тимом пробам да освојим трофеј и обезбедим ЛШ директно и следеће сезоне,а успутно и да уиграм нове играче
Такође и даље сам у потрази за савезом :Д
To koliko Nordeus troluje i namešta utakmice samo na osnovu rezultata rivala, to ni Terzić, ni Kokeza nisu u stanju da urade... Protivnik jedva preko 50%... Od prve sekunde gledam kako me troluje i ništa ne mogu da promenim... I naravno i drugoplasirani kiksnuo, smeo sam u život da se kladim...
Attachment 79103Attachment 79104
Liga ide super s obzirom da smo vi iste jacine :) kup i LS ne igramo
http://i68.tinypic.com/orrz14.png
http://i65.tinypic.com/ixdy4o.png
Celtic prolazi dalje u kupu... 2-0 kod kuće, 2-1 u gostima, ukupno 4-1...
Attachment 79117Attachment 79118
I opet smo tukli favorita, ahahaha :D Moj glupi golman juče igrač utakmice, danas prima 2 gola iz 3 šuta u okvir... 11 prema 3, odnos šuteva u okvir...
Attachment 79120Attachment 79121