Kako radi? Ja prognoziram da će biti igrač utakmice! Vidiš da je sve postalo glupost.
Sve za jednog, jedan za sve
Printable View
Ricardo Santos za prolaz dalje, kao prvi u grupi...
Attachment 84379Attachment 84380
nereseno u ligi, od 19 suteva samo 5 u okvir ma mrs
Attachment 84381
Attachment 84382
Braća Angleborn za preokret, protiv poslednjeg na tabeli... Tri driblinga na sredini terena i onda trčanje s loptom golmanu u naručje... Tri puta veznjaci pošalju loptu napadaču, iza leđa odbrane i ovaj , umesto da šutira, tri puta vraća loptu veznjacima...
Attachment 84384
79tokena kako da ne
Attachment 84385
Без тренинга,без праћења,е мој нордеусе...
Од сутра све на половину противника и а у курац хаха
Attachment 84386
nisam pratio mec ali ekipa je i bez mene pobedila i sada je prednost +5. Mec je odlucio AML Hazard. ne znam kakve postavke ima, ali i protiv moje ekipe je pokazao da mu je dobra odbrana, jer igrao sam napadacki a i jaci sam poprilicno.
Attachment 84388Attachment 84389Attachment 84390Attachment 84391Attachment 84392
Kada pogledam tabelu i lepo mi, a prolazi me i jeza na pomisao da ima još 15 kola do kraja. Dosadašnji prvoplasirani već 3 za redom igra nerešeno. Kakvih će trolova biti do kraja kuku meni [emoji32][emoji32][emoji32]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fb8e8fe4cc.jpg
Sve za jednog, jedan za sve
Middleton (2), Yim Angleborn i N'Dogo za prolaz u 1/4 finala Super lige, posle trola 0-2 u prvoj utakmici... Kada je protivnik popio crvrni u 1. minutu, bio sam 1000% ubeđen da će dati gol i trolovati i ovu tekmu, ali nije, po prvi put u 100 ovakvih tekmi...
Attachment 84393
Thorsen, Kecskés i Arslanagić za pobedu protiv prvoplasiranog iz prošle sezone... Ne znam kako vama, ali meni redovno protivnički defanzivci daju golove i odmah 8 poena, a ja se napatim da skupim 5...
Attachment 84394