Za bonuse se i koriste samo rezerve, a ciljano se trenira prva postava.
Sve za jednog, jedan za sve
Printable View
krenula je nokaut faza Lige prvaka i prva tekma kod kuce "samo" 2:2. opet iz bojazni da ne popijem 2-3 kontre igrao sam ment. normalan i mislim da sam pogresio. Doduse, Holth je postigao dva gola koji btw nije bio MoM vec Hazard. :confused: cak sam zadnjih 20 minuta igrao na kontru. ne znam sto sam bio toliko oprezan. U revansu nema kalkulacija napadacki od prvog minuta.
Attachment 84483Attachment 84484Attachment 84485Attachment 84486
Strelice služe da igrač s loptom ide napred, a ponekad i da stvori višak u napadu... Ti kroz sredinu već imaš dovoljno igrača napred, taj samo pravi gužvu, a i kad krene s loptom, s obzirom da mu dribling nije primarni atribut, vrlo lako može da izgubi loptu... Isto važi i za DMC... Jedini igrači koji u toj formaciji mogu da imaju neke koristi od strelica napred su AMC, da se ubaci kao treći napadač, i bekovi, ako ne igraju 1 na 2 po strani... I jedno i drugo u zavisnosti od toga da li igraš ofanzivno ili defanzivno...
Ricardo Santos i Arslanagić za 2-0 u poslednjoj utakmici polusezone... 12 šuteva u okvir i samo 2 gola... Prvi je kiksnuo i pukao od četvrtog 0-4, sutra igramo s njima... 4. ekipe se bore za titulu ove sezone...
Attachment 84489Attachment 84490
Pozzz, htio bih da mi neko objasni jednu stvarcicu. Evo ovako, igrac mi ima 95% kvaliteta za moj nivo kluba i 73 ukupan kvalitet igraca. E sada na staroj verziji mu je trebalo max.30 skil poena do skauta a sada mu treba 5%. E sad mene zanima koliko on mora da dobije onih 1% npr: 1% snaga 1% kondicija itd...
Dakle koliko je jedan skil poen sada na ovoj novoj verziji, znaci treba mu 5% i koliko treba da dobije onih procetana. Eto to je to ako ste me skapirali
Isuviše lako protiv 3. iz Lige šampiona...
Attachment 84494
Ma nemoj to da računaš uopšte... 4% je jedan kvalitet ili 15 skil poena na staroj verziji... Problem je što svaki atribut puni % za sebe, a ti to ne vidiš... Vidiš samo kad napuni 1%... Ako jedan atribut ima 0%, a neki drugi 1%, to je potpuno isto kao da oba imaju po 0,5%, s tim što ti ne možeš da vidiš da su oni stigli do 0.5%... Dok ne napuniš atribut do 1%, ti ne znaš da li je on na 0.00% ili je na 0.99%...
[QUOTE=Steppenwolf;466649]Isuviše lako protiv 3. iz Lige šampiona...
Vidi ga, Honda i dalje igra... :)
15 igraca u ponudi od toga 7 golmana... :p
Attachment 84500
Trol jaceg protivnika, jaci za 30%, mzd bi dao jos koji gol jel se nije video na terenu, nego sam zaboravio da odmorim igrace,
Attachment 84504
Attachment 84505