Izazom im je sranje, kao i sve ostalo 😜 . Ma to samo udjes na pocetku utakmice i izvrsis izmenu, i boli te uvo kako ce da prodju.
Idemooooooooooooooo
Printable View
Ma jebo Murinja, ja to i ne gledam, samo ih stavim kad da igraju... Meni su treninzi smrt vremenski, 3 puta dnevno... Ništa gluplje od treninga nisu mogli da smisle... Igra;e pretvaramo u bogalje, jer ako hošeš da igraju koliko toliko dobro, nema teških treninga, a neke atribute samo imaš na teškim treninzima...
United je i juče i danas izgubio od poslednjeg na tabeli, danas od ekipe sa igračem manje... Za 45 sezona ova ekipa je mnogo puta trolovana najstrašnije, ali nikad kao sad... Igrači NEĆE da igraju...
Attachment 85978
Celtic dobar u prvoj utakmici LŠ...
Attachment 85986
@Mačva@Wolf
Radi se o hipotetičkom vremenu koje bi trebalo izdvojiti i za posebnog još.
Sve za jednog, jedan za sve
kaze jutros obavestenje da se Murinjo pojacao sa dva igraca. i sta sad treba da osvezim moju prvu postavu zbog toga? :rolleyes:
stoli me bojko sto se Murinjo pojacao sa dva igraca. nisam odigrao ni jednu tekmu sa Murinjom.
stvarno nas tretiraju kao da smo debili. MARSSSSSSSSSSSSSS
veceras pocinje borba za ulazak u polufinale Lige prvaka. :)
Attachment 85987
Jedva...
Attachment 85990
Neizvesna i zanimljiva liga sa dosta aktivnih menadzera. Cak nas petoro imamo po 38 bodova.
Attachment 85991
zaspao sam i nisam pratio mec ali ispalo je odlicno. Visoka pobeda bez primljenog gola kod kuce tako da mislim da sam u polufinalu. :cool:
samo sam promenio ment sa napadacki na norm da ne popio kontre i potrosio 10 plavih da ekipa bude u fulu sa moralom.
Ulaganje u novog golmana pred nokaut fazu Lige prvaka je bio dobar potez.
Attachment 85992Attachment 85993Attachment 85994Attachment 85995