Prosle sezone, smo osvojli KUP I 8 mesto u ligi.
Nova sezona, nove pobede:
Attachment 85129
Attachment 85130
Attachment 85131
Tim sa novu sezonu
Attachment 85132
Printable View
Prosle sezone, smo osvojli KUP I 8 mesto u ligi.
Nova sezona, nove pobede:
Attachment 85129
Attachment 85130
Attachment 85131
Tim sa novu sezonu
Attachment 85132
Samo ću reći da mi je najbolje ocenjeni igrač DMC od 1*, tačnije na 0% je... Dobio je 7.3, ostali niko veću od 6.9... Toliko o realističnosti... Juče derem lika, 10 šuteva u okvir, 0 golova... Danas 0 šuteva u okvir...
Attachment 85153Attachment 85154
Ispadanje iz kupa u prvoj rundi... :D Ne pamtim kad sam zadnji put ispao u prvoj rundi ali je protivnik pratio obe utakmice i po statistici bio bolji...Attachment 85155
ne mogu jos da se vide Lige ali vidim na oglasnoj tabli protivnika u prvom kolu. Mislim cemu ovo em je preslab protivnik em je napusten. Zasto nordeus stavlja ovakve ekipe u zreb? u cemu je draz igranja ovakvih utakmica? umesto ovim da se bave i da naprave da Lige budu zanimljive oni uvode osvezavanje skaut liste , mini igrice super zamene i slicne gluposti. :confused: :(
Attachment 85170Attachment 85171
први противник,надам се добром жребу за лигу :d
Attachment 85173
Protivnik jači 3%... Do poluvremena smo još i radili nešto na terenu, od poluvremena, sa igračem više, ama baš ništa...
Attachment 85176
Pa eto... Ti na 108% dobijaš boraniju, a kod mene na 80% svih 13 protivnika u ligi jače u proseku 15%... Sve osim poslednjeg mesta biće ravno senzaciji..
bićeš u top4, pazi šta ti kažem. ti pratiš svaki dan imaćeš trening bonuse a od tih 13 likova pola neće ući triput u celoj sezoni. živi bili pa videli.