Belgijanac Lenglez je napustio Celtic posle 6 i kusur sezona... U početku je igrao dobro, a onda je počeo da tupi kurac... Osvojio je ligu 5 puta...
Attachment 86717
Printable View
Belgijanac Lenglez je napustio Celtic posle 6 i kusur sezona... U početku je igrao dobro, a onda je počeo da tupi kurac... Osvojio je ligu 5 puta...
Attachment 86717
Protivnik boranija na 80%, 24% razlika u našu korist... Primamo gol u 1. minutu iz kontre, posle još jedan iza leđa odbrani, 2 od 2... Odmah sam promenio golmana i sve je došlo na svoje mesto... Novi golman nije ništa bolji nego 2 stara, džabe sam bacio tokene...
Attachment 86718
Protivnik nam je olakšao posao u 2. minutu, kada je ostao bez desnog beka... Moji su tupili kurac do prvog gola i nikako nisu uspevali da prođu po toj levoj strani, pa sam se vratio igri kroz sredinu...
Attachment 86721
Hvala kurcu... Apsolutno zaslužena pobeda. Koliko vidim, crveni se ove sezone dobijaju ko triper u pica parku. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7cd17ce048.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...64f1755ced.jpg
Sve za jednog, jedan za sve
U ligi u prva tri kola, 3 rezultata 1:1, dva puta protiv jacih i jedan od dosta slabijeg koji je imao posed samo 24%....
Attachment 86722
Attachment 86723
Attachment 86724
Zato nam u kupu i LS ide za sada sasvim solidno. U kupu savladan tim koji je osvojio triplu prosle sezone:
Attachment 86726
Nista jos nije gotovo ali veoma dobar rezultat nosimo kuci...
U LS savladan rival slicnog kvaliteta:
Attachment 86725
Veceras lagana tekma u LS. Stavio sam rezerve da se ovi ostali odmaraju za sutra...
Attachment 86727
u Kupu protiv favorita na papiru visoka pobeda.:confused: imao sam srece da izvucem napusten tim ili sta vec...
Attachment 86728
Jes da nema veze sa TOP11, ali čestitke rakari na plasmanu. :)
Sve za jednog, jedan za sve
Novi MR stigao u Celtic...
Attachment 86729
P.S. Edokurca... Najsporiji mogući... Sva sreća pa ga platih samo 2 tokena...
Poslednje 3 utakmice Kelta...
Attachment 86733Attachment 86734Attachment 86735