-
Neznam hoću li igrati ovu sezonu. Opet su nešto mijenjali u žrebanju za Kup i CL, negdje je po kvalitetu a negdje nemam pojma po kojem kriteriju jer na 4 tima od 1% dobio sam protivnike od oko 85% u prvom kolu. Sa glavnim sam prošlu sezonu igrao kup level 64, tankirao i ove me ubacili u kup level 65. Zapravo sam jedini tim sa levela 63 u tom kupu a lakši kup je izvuklo pola timova sa levela 65. Stalno nešto mijenjaju i to mi ide na racku, jer nema smisla ako sam prošlu sezonu bio level 63 i ostao level 63 i ovi sa levela 65 ostali level 65 (neki su ušli sa levela 64 u 65). Pitanje: šta se promijenilo, odgovor: ništa, pa zašto sam u višem kupu ove sezone, zašto tamo nisam bio prošle jer mi je to nekako realnije. Igram saveze i zajebat ovo ostalo sranje od igre, namještaju i to je toliko prozirno. Opet ću da tankiram, nek se napuše racku, svejedno mi zapravo i iskreno ne igra mi se već eto ušlo u naviku :) ;)
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
-
-
3 Attachment(s)
U kupu sigurna pobeda protiv slabijeg tima. Ali u sledecem kolu mi dolazi tim koji je prosle sezone osvojio triplu, tako da bice bas tesko.
Attachment 86525
Sto se Lige sampiona tice, grupa je lagana. Jedan tim slican mom kvalitetu i dvojica dosta slabijih. Sto se ostalih timova tice, nema nekih bas jakih u ovom trenutku, videcemo kako ce ici.
Attachment 86527
Takodje dovedeno i prvo pojacanje:
Attachment 86529
Srecno svima u novoj sezoni.
-
1 Attachment(s)
Partizan otvara sezonu pobedom u gostima... Golove su postigli Damgaard (2) i Simon Angleborn... Prosečna ocena tima - 7.34... Protivnik - 6.86, a ipak su postigli 2 gola...
Attachment 86535
-
2 Attachment(s)
Prosle sezone, smo osvojili ligu bez poraza, I super ligu, kup 3 mesto
Attachment 86536
Danasnji protivnik boranija :mad:
Attachment 86537
-
1 Attachment(s)
Ja se ponadao da ću da dovedem napadača za token... :rolleyes:
Attachment 86538
-
1 Attachment(s)
Lagano protiv boranije, tim je isti iz prosle sezone nikog necu da dovodim :rolleyes:
Attachment 86539
-
1 Attachment(s)
Lagano protiv boranije...
Timske ocene: 8.10 vs 5.74
ML Evans - 3 gola
AMC Arslanagić - gol i asistencija
ST Verhoeven - gol
MR Ricardo Santos - 50. asistencija za klub
Attachment 86540
-
Ljudi, u cemu je fora???? Zavrsim ligu na 9 mestu, kad danas vidim da sam level up, tim sjeban maximalno...ovo je varanje od strane "igrice"
-
Nije varanje, lepo pise da se moze desiti da i timovi koji nisu u top8 prodju level..