pobeda u prvenstvu i titula je obezbedjena. Liga je napokon bila zanimljiva i sa dosta aktivnih menadzera tako da je titula osvojena tri kola pre kraja sa trecom ekipom po kvalitetu stvarno odlican rezultat.
Attachment 87416
Printable View
pobeda u prvenstvu i titula je obezbedjena. Liga je napokon bila zanimljiva i sa dosta aktivnih menadzera tako da je titula osvojena tri kola pre kraja sa trecom ekipom po kvalitetu stvarno odlican rezultat.
Attachment 87416
Vidim da neke novosti dolaze u igru, zna li se o cemu se radi ?
Prosao sam u finale LS. :cool:
Attachment 87419
Tamo me ceka solidan rival, jaci sam od njega 3%. Nadam se svojoj prvoj tituli u LS. :D
U ligi smo se, nakon nekoliko kikseva rivala i +7 u odnosu na drugog, malo opustili tako da ne mozemo vec sutra da obezbedimo titulu.
Attachment 87420
Attachment 87421
Attachment 87422
ali i pored toga imamo lepu priliku za duplu krunu. :cool:
Prolazak u finale lige sampiona!!
U finalu me ceka isti protivnik kao i u finalu kupa koji je 15% jaci.. Nisam siguran da li mogu 2 puta zaredom da dobijem ali nadam se dobrom rezultatu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e6f1376923.jpg
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Istina je da sam nakon prvog poraza mijenjao taktiku i onda zakazao još jednu. Danas sam sa istom taktikom pokušao još par utakmica sa 65. levelom i izgleda da je ipak do taktike i pravilnog odabira bonusa, ipak još nisam ubijeđen pa ću morati probati opet sutra. Čak sam namučio i Parmu koji je sada najjači tim (osvajač triple), dobio me u produžetku, statistika kaže da smo izjednačeni u svim aspektima, samo sam imao veći posjed (55-45).
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...196fc37a57.jpg
Al eto ipak mi je glupo malom promjenom iz 1:4 u 5:1, sranje totalno. Nit sam zaslužio da izgubim sa 3 razlike nit da pobijedim. Realno bi bilo po 1 razlike (i poraz i pobjeda).
Treba još ispitivanja na polju formacije i taktike. [emoji57] Možda ipak njihov engine igre ima nekog smisla, al sve mi se čini da oni to stalno nešto mijenjaju i da ako neka taktika dobro funkcioniše da je to samo trenutno dok ponovo nešto ne promijene.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Danas sam prvi put primjetio da se tekst pored bonusa, kad biramo onih dodatnih 5%, mijenja. Ima li taj tekst kakvog smisla.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Komentar na index.hr, posle pobede Srbije nad Italijom... :D
Attachment 87425
Znači brateeeeeeeeee kurac na biciklu igra...
Attachment 87426