Posle 4 sezone ode jedan od najgorih napadača u istoriji Kelta... Na 72 utakmice, 14 golova i 14 asistencija... Ode za 3 tokena...
Attachment 89323
Printable View
Posle 4 sezone ode jedan od najgorih napadača u istoriji Kelta... Na 72 utakmice, 14 golova i 14 asistencija... Ode za 3 tokena...
Attachment 89323
Al kontam šta si želio reći, ipak pobjeda mi više znači i da napunim mrežu protivnika do vrha :o
Kao da nije bilo dovoljno što je protivnički golman imao 7 odbrana, nego su moji još prebacili gol jedno 10 puta sa 5 metara... Prolaz dalje kao prvi u grupi... U toku utakmice sam odgledao jednu od najidiotskijih kontri, od kad je nova verzija startovala... Naravno, nije bilo gola...
Attachment 89326Attachment 89327
Kostić sa dva gola i dve asistencije rešava prolaz dalje:
Attachment 89330
Attachment 89331
Pa ja sad kontam da se bodovi ne sabiraju, već se nagrade dobijaju nakon svakog meča srazmjerno osvojenim bodovima.
https://forum.topeleven.com/top-eleven-general-discussion/52039-%5Bofficial%5D-top-eleven-v5-15-25th-october-scoring-spirit-challenge.html
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
mislim da nisam do sada imao ovu situaciju... :)
Attachment 89334
Opet sam tukao lika kog sam izbacio u kupu... U 50. minutu smo vodili 4-1, ali je golman Tachie morao da zasere... Imamo samo teoretske šanse za prolaz, pošto u poslednjem koju igramo sa trećim, koji je jači jedno 30%...
Attachment 89336Attachment 89337