trebace vremena da se covek navikne... :p
Attachment 90029
Printable View
trebace vremena da se covek navikne... :p
Attachment 90029
ovde sam imao formaciju sa dmr i dml igracima koji su sada ml i mr ali stavio sam ih malo nize pa mu dodje na isto. napadaci mi nisu vise u liniji kad vec postoji mogucnost.
mozda gresim ali ovo je ljudi samo sminka i nista vise.
Attachment 90030
Napadace mozes postaviti da budu u liniji, evo primjer ja sam AML postavio kao napadaca, samo da pokazem da mogu dva ST :)
Attachment 90031
Moze li neko da objasni koji je sada fazon sa ovim poljima.Prvo me lik napuni u revansu lige sampiona 4:1(ajde to nekako da prihvatim,bio je jaci),ali ne razumem u ligi,igram istu formaciju protiv 10 na tabeli,kvalitet 30%(prosli duel ga trpam 5:0)i odjednom 0:0 se zavrsi utakmica bez da je iko sanse stvorio,znaci bukvalno nijedne sanse nije bilo za tih 8 minuta.I sada 3 kola pred kraj imam 4 boda prednosti u odnosi na 2,a mogu se kladiti da nisu menjali ovaj ekran formacija da bi ovog napunio danas 4,5 razlike
Prolaz u finale LŠ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d4f3a7e111.jpg
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Nego jel vise nema onih stelica? Ja sam uvek kontao da su vazne :) Mada kontam da ustvari sada to zavisi od mesta gde je postavljen igrac, nadam se da ce neko proveriti :)
Mislim da nije ovo kozmeticka promena, ipak su ukinuli DMR-L poziciju, a kontam da je MR-L igrac ne moze zameniti zbog onih glavnih atributa ili atributi nisu vazni.
Ovo pomeranje igrača napred nazad zamenjuje strelice.