Pa možeš i ovako... Jeftinije ti je za igrača na 99% dati 9, nego 39 tokena...
Printable View
Taman završim utakmicu i hoću da odradim treninge, kad se nakači lik da igra prijateljsku... Inače svaki drugi dan igra prijateljsku sa mnom, nekad i dve... Ajde to što mi uzme 10 minuta života, da sačekam da se završi utakmica, nego mi često pomeri tajmer za odmor, a ne primetim na vreme... Taman stisnuo "cancel" da poništim prijateljsku i nastavim trening, kad on zakazao novu minut kasnije... Nisam mogao da prekinem... E nećeš ga majci više... Odmah je odleteo iz prijatelja... Nekim ljudima stvarno treba crtati...
Kurvinska igra... Protivnik jači 24%... Meni skoro ceo tim preko ocene 7, njemu jedna 8. i dve 7.
Nema veze, dobar rezultat za revanš, ako budemo ovako igrali, prolazimo...
Attachment 90656Attachment 90657
Imao bi solidan tim ako predjem na 4-2dmc-mc-aml-amr-st , jedino malo nezgodno za amx, imam aml koji mi ne igra u timu je zbog bonusa, a amr bi mogao kupiti. Bas mi losa liga, samo jedan tim ima preko 80%.
Mogu da se kladim ako budem igrao standardno 3-2-3-2 dobice me obe :(
Pokusti sa 4-2dmc-mc-aml-amr-st pa sta bude bude :)
Pa kontam da bi imao dobar pritisak na njega, ova 2 dmca su poprilicno dobri u napadu, mc ce mi isto biti neko ko ume da daje golove tako da ne zavisi sve od STa, a imam STa sa 115% kreativnost. Mada koliko vidim on na utakmicama ima drugu formaciju. Tek sam sada video da cu na njega i u polufinalu kupa tako da nas ceka minimum 4 utakmice.
Inace vom STu je dao svoje ime :)
Attachment 90658