I ovu utakmicu sam pomerio za 30 minuta posle ponoći... Izgleda da napadači vole da daju golove samo u to vreme... Prvo Paluchowski oba gola za Kelte, a sada Glođokaru oba za Partizan... Protivnik jači 16%...
Attachment 90701
Printable View
I ovu utakmicu sam pomerio za 30 minuta posle ponoći... Izgleda da napadači vole da daju golove samo u to vreme... Prvo Paluchowski oba gola za Kelte, a sada Glođokaru oba za Partizan... Protivnik jači 16%...
Attachment 90701
Imam omladinca koji je bio DR DMR... Naučio kornere i stavio mu MR da uči... Kada su sklonili DMR, ostao samo DR i nastavio da uči MR, a kad su vratili još jednu poziciju, njemu vrate MR, koji je bio na pola da nauči, a te skil poene mu udare na atribute, pa umesto da bude igrač za pregovore na x9%, sad je na 4%... :rolleyes:
Golman je primio samo 1 gol i "odbranio većinu šuteva", ali "nije bio motivisan"... :rolleyes: Prolaz dalje ukupnim rezultatom 9 - 2...
Attachment 90712
2-2 i u revansu ali prolazimo na penale
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...68fb38fca2.jpg
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Prolaz dalje iako smo, po Nordeusu, odigrali loše... Kovrlija je branio za 9.1, a Yim Angleborn je, i pored 3 postignuta gola, dobio samo 7.3
Attachment 90728Attachment 90729Attachment 90730Attachment 90731
Ja procenat uspesnosti 17% a on 100% :) Nereseno bese na kraju, 1:1 a posto smo prvu pobedili 2:1 idemo dalje u kupu.
Attachment 90736
Prva utakmica saveza, protivnik par procenata jaci od mene, igra u nekoj cudnoj formaciji.
Planiram da igram onu savetovanu od pre neki dan, 4-dmc-2mc-aml-amr-st, odbrana, kontre. Ima li neko savet ? Cim vidim AMC znam da rastura moju 3-2-3-2 :) On je crveni ispod na slici :)
Attachment 90747
Dam 21 token i dobijem faktor 25...
Attachment 90749