Nisam primjetio ni to sa slobodnjacima, kod mene Peters sve izvodi. Ali kad Peters nije na terenu onda mi baš čudno da DL uzme loptu i izvodi slobodnjak iako imam specijaliste za slobodnjake i igrače sa boljim šutiranjem. Eh to ne kontam.
Printable View
Nisam primjetio ništa čudno ni na drugom profilu koji je server 50.
Da li moze mladi igrac da dobije vestinu igranja na drugoj poziciji bez specijala ucenja nove pozicije? I kako?
Pozz.
Ja drugacije gledam te brzo ucece :) Na aukciji gledam odnost cena i plata, gledam da bude oko 20, mada nije pravilo, posle na osnovu pozicije na kojoj je napavim paket vezbi od makar 15%, pustim 5x i gledam koliko je vestina poraslo, na 5*15% mora makar da ima 15, sve ispod je smece, od 15-20 ako imas paketica mozes trenirati i dobija 1% na 5x15% sto je oko 80 paketica za 20% kvaliteta, ako ima na probnom preko 20 dobijnih skilova onda se isplati trenirati i dobija 20% kvaliteta na manje od 60 paktica.
U prrvom danu sezone kupio sam jednog DC za 1t, spucao 40 paketica i podigao mu kvalitet za 20 % :)
Stigao prvi omladinac ove sezone, prvo pa musko : D
Sad sam na slatkim mukama, sta uraditi..?????
Attachment 90761
Nemam mesta u postavi, ako odlucim da ga potpisem prodacu nekoga, ako ga potpisem, moram ga trenirat, trositi zelene kofere, tim mi je slab ove sezone odudarace od ostatka tima, ako ga nabudzim, a vec sledece ce pasti za 20 posto, a ni sledece sezone se nisam mislio pojacavati :D
Nikako nisam pametan, u ovom slucaju...
a sto se tice onih faktora za treniranje, skoro sam uzeo neko od 18 god sa tl, i stavio mu da trenira specjalnost, i 6 vjezbi najlakseg treninga od 6.75%, dobio je prvi skil na 10 vjezbi, inace ima 4 zvezdice, da li to znaci da je faktor 10 na 4*, i da je faktor 14 na 5*, ili ja to nisam bas dobro pohvatao : ) )
[QUOTE=sekensen;488973]Stigao prvi omladinac ove sezone, prvo pa musko : D
Sad sam na slatkim mukama, sta uraditi..?????
Nemam mesta u postavi, ako odlucim da ga potpisem prodacu nekoga, ako ga potpisem, moram ga trenirat, trositi zelene kofere, tim mi je slab ove sezone odudarace od ostatka tima, ako ga nabudzim, a vec sledece ce pasti za 20 posto, a ni sledece sezone se nisam mislio pojacavati :D
Nikako nisam pametan, u ovom slucaju...
a sto se tice onih faktora za treniranje, skoro sam uzeo neko od 18 god sa tl, i stavio mu da trenira specjalnost, i 6 vjezbi najlakseg treninga od 6.75%, dobio je prvi skil na 10 vjezbi, inace ima 4 zvezdice, da li to znaci da je faktor 10 na 4*, i da je faktor 14 na 5*, ili ja to nisam bas dobro pohvatao : )
6 najlaksih vezbi su gubitak od 4,5% kondicije, tako da je taj igrac faktor 15 sto je za igraca od 4* najbolji moguci rezultat. Wolf testirao... :)
A gde naci detaljnije opisan sistem Wolfa pitanje je sada :)
za 4* i 5*https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...158628edc6.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...efca7ca7f8.jpg
Poslato sa CHC-U01 uz pomoć Tapatoka
Sviranje kurcu mesecu...
Attachment 90762
A tek juče...
Attachment 90763
Stigao omladinac sa 4* faktor 15 [emoji57]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9d7fbe5dc7.jpg
Poslato sa CHC-U01 uz pomoć Tapatoka