probaj kasnije
Idemoooooooooooooo
Printable View
Što volim ovog da nabambusam, to je nešto neverovatno. A voli i on to isto. [emoji41]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b8980c3cf3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...88923f403a.jpg
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Otvoreno i prvenstvo. Viceprvak iz prošle sezone je danas oduvan sa terena. Još se nije pojačao.
Inače mi u prvenstvu 3-4 aktivna menadžera. Manje više, svi poznati od ranije. Opet 5 ekipa iz 2015 godine (morali bi biti lvl 30, a ne 23) na nekih 90-ak% i ostatak standardni šrot.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7782be1c5b.jpg
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
tekma Lige prvaka:
jači sam od protivnika nekih 12% i niko nije pratio meč. kreće tekma i u drugom minutu direktan crveni za mog DMC-a i penal za protivnika i to je 1:0. u 8. minutu protivnik daje gol i to je 2:0 i ima igrača više. konačan rezultat je 6:2 za mene. :D:D:D
Glupa igra ne apdejtuje golove i asistencije... Yim Angleborn dao 7 golova u dve utakmice i imao 1 asistenciju, piše mu samo 5 golova... Sad i o tome moram da vodim računa... Glupi su k'o kurac ovi u Nordeusu...
Zasitio se pa ne pratim utakmice, odradim bonus pa ako stignem ispratim. 2 dana po dvije prijateljske i na kraju kazna i trolčina, u 89 minutu zabija MC od 5* koji je uša sa klupe jer se prvi MC ozlijedio, kako smiješno. 30% sam jači, al iskreno nemogu nešto ni napraviti ove sezone. Liga je moj level 65, ali kup i liga šampiona level 67. S obzirom na godine igrača u timu nemogu ništa napraviti, da ih prodajem ne isplati se, da ih treniram isto tako ne isplati se.
Attachment 90559
Stvarno mi nije jasno i nikad neće biti zašto mi se oduvijek ekipa muči u Ligi Šampiona bez obzira što igram sa istim protivnicima. Ako povisim bonus za pobjedu, onda još gore.
Juče gledam prve protivnike u ligi, kod United-a i Partizana, boranija teška... Rasprodao sam bio sve jake igrače kod Uniteda, oborio kvalitet ekipe i ponadao se da će liga biti boranija, da se malo odmorim od 95% ekipa koje su jače od mene i igram bez stresa... Ali, 'oćeš kurac sine... Lige sa po 30% jačim timovima, džabe obaranje kvaliteta... Smučilo mi se da svaki dan imam tenziju zbog utakmice, tačnije 6 utakmica...
Partizan 6-0 protiv boranije...
Attachment 90562
U ligi sam odvalio jedan tim sa 5-0, mnogo losiji od nas pa necu ni da kacim nesto sa tekme.
Zanima me onaj sistem sa referalom, naime poslao sam zahtev prijatelju na fejsu, pre 2 dana ali on nista nije dobio? Jel zna neko u cemu j problem ?
Novi omladinac u Partizanu, F22 na 4*, što mu dođe F26 na 5*... Užasno spor, neću ga dizati...
Attachment 90563
Sto se tice lige 80% njih ispod 60% kvaliteta, uglavnom oko 30-40%, pored mog izgleda jos samo jedan aktivni menadzer i par timova oko 60%, smesno.
A onaj lik sto je osvojio moju ligu prosle sezone zavrsio u nekoj liga smrti. Znaci nema tima ispod 60% kvaliteta, vecina preko 80%, dosta njih dovelo igrace ove sezone pa kontam da su aktivni, makar 5 timova osvojilo ligu prosle sezone i par nekih koji su bili prosle sezone 2. ili 3. ali su osvojili ili kup ili CL. Znaci naebao je.
Pobeda u LŠ... Vodili smo 4-1, a onda u završnici krkljanac... Protivnik jači 8%...
Attachment 90567Attachment 90568
Opet idiotska scena kad Arboleda sam sebi asistira posle slobodnjaka...
Attachment 90569
Ne možemo da damo više od 4 gola i primamo gol od boranije na 26%...
Attachment 90570
Neke novosti: https://forum.topeleven.com/top-elev...-november.html
Čim Peters nije u timu DL mi izvodi slobodnjake (koji nema spec slobodnjaci) iako imam još 2 specijalista za slobodnjake.
I kod mene je F. De Bernoche sam sebi asistirao za pogodak :D:p
Attachment 90577
Pobeda u 1. utakmici CLa od 4-0, mnogo smo jaci od protivnika. Povredio nam se najbolji igrac, konacno da ima razloga da se trosi onih 600 crvenih paketica.
Otvorili smo LS. Slabiji je od mene 18% ali pored toga tek u 87 min dolazimo do pobede...
Attachment 90582
Attachment 90581
Grupa nije preterano teska. Ovaj prvi je 6% jaci od mene i aktivan je, dok je treci 10% slabiji. Trebalo bi da prodjemo dalje.
Het-trik Arslanagića za pobedu na startu Lige... Protivnik jači 22%...
Attachment 90583
U kupu u sledecoj rundi nas ceka dosta ozbiljniji rival. Bice zanimljiv dvomec. :D
Attachment 90585
Sto se lige tice najslabija u zadnjih par sezona... 3 ekipe su od 60-65% sve ostalo ispod 40%...
Moci cu vise da skocentrisem na kup i LS, jedino ako ne bude nekih iznenadjenja. :D
Auh!!!
Protivnik je bio jači 22%, ali nas je potcenio i stavio rezerviste, i opet je bio jači 10%... Poveli smo u 10. minutu, ali je protivnik lako preokrenuo na 1-3... Smanjimo na 2-3, a protivnik opet pobegne na 2-4... A onda sam se naljutio... :rolleyes: 4 gola za 5 minuta, za totalni preokret...
Attachment 90590Attachment 90591Attachment 90592Attachment 90593Attachment 90594
Odbrana odlična u pobedi nad nešto jačim protivnikom...
Attachment 90595
Prva dva akademca u novoj sezoni, sada su pretjerali sa cijenom MC Govedarica 14 tokena :confused:
Attachment 90604
Attachment 90605
Ode Cabrera za 9 tokena, odradio je samo 4 treninga i sa 57% dosao do 59%
Attachment 90606
Prosjecna starost smanjena za 3 godine, ostala su tri igraca ( dvojica 25 i jedan 26 god. ) koji su vukli tim u prosloj sezoni ( liga, liga sampiona i kup )
Attachment 90607
Drugari,verovatno sam na pogrešnom delu foruma,ali....ipak treba mi pomoć oko formacije...iako imam jači tim od protivnika,uglavnom gubim...pa bar neki predlog...znam da ne postoji idealna formacija...ali sa kojom igra neko od vas pa da probam...hvala
Lagana pobeda u Kupu, iako smo gubili na startu...
Attachment 90609
Attachment 90610
ovo je tim i formacija
Ok,hvala,po podne imam utakmicu u kupu,u gostima,slabiji sam za 10-15%,ali probaću sigurno...hvala