☆ Koliko imate tokena? ☆
Attachment 93183
☆ Kakav vam je žreb u kupu i LŠ? ☆
Attachment 93184
☆ Sa kojom formacijom krećete u novu sezonu ? ☆
Attachment 93185
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
Attachment 93186
☆ Srećno svima :D ☆
Printable View
☆ Koliko imate tokena? ☆
Attachment 93183
☆ Kakav vam je žreb u kupu i LŠ? ☆
Attachment 93184
☆ Sa kojom formacijom krećete u novu sezonu ? ☆
Attachment 93185
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
Attachment 93186
☆ Srećno svima :D ☆
Svima koji danas slave Srecan Bozic !
Mir Boziji, Hristos se rodi !
Attachment 93234
Pozdrav svim forumasima, puno srece u novoj sezoni i sto vise titula u svim takmicenjima :)
- Savez je konacno usao u platinu, tako da sam trenutno zadovoljan sa tokenima :)
Attachment 93233
- Zrijeb lige po obicaju pocinje treceg dana, tako da je pod upitnikom koga cu dobiti :confused:
Liga sampiona- grupna faza je ok, trebao bi proci bez problema
Attachment 93230
- Kup - prva dva kola su ok, nema nagaznih mina ( mislim na one sto stalno imaju timove preko 110% )
Attachment 93231
- Kada je u pitanju formacija, krecem sa ofanzivnom 4-2-3-1
Dečki, sretan vam praznik. Sve najbolje. [emoji322]
zanima me da li su ove ocene generisanog igraca bezveze stavljene ili je to ipak neki pokazatelj da je u pitanju dobar igrac. dakle, ne po pitanju napredovanja nego kako ce igrati.
hmmm, prvi dan sezone sta drugo ocekivati...
Attachment 93240Attachment 93241
kupljen vezni igrac. s obzirom da pokriva dve pozicije cena od 8 tokena sasvim OK... :)
Attachment 93246
p.s.
e jbg, faktor 23. :mad:
Zivi bili 10000000 god.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...17ae84e42b.jpg
Idemoooooooooooooo
Lijepo je pocelo, volim kada su konkretni sa ponudama pa ne nemam potrebe da odbijam i cekam bolju.:)
Attachment 93252
Moze li neko da mi objasni sta vam znaci taj faktor za igraca i kako se on racuna.Moze ovde ili u poruke ako vam je lakse :)
Prosla sezona jedna od najgorih do sada,
Cup, 1 kolo izgubio
Champions League 2.
League 2.
:(
Kad kupiš igrača, staviš mu da uči specijalnost ili novu poziciju... Onda staviš 6 najlakših treninga (može i istih) od 0.75% kondicije i brojiš na kojoj kocki će dobiti prvi skil poen... Za igrače od 4* i manje, najranije je na 15. kocki... Za igrače od 5* najranije je na 19. kocki... Ti najbrže napreduju...
Malo motivacije za početak sezone
https://youtu.be/cWIM-2We5Ms
Mir Božiji
Hristos se rodi!
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Protivnik jači 3%, prisutan, ali neočekivano laka pobeda... Protivnik je počeo bolje, ali sam promenio taktiku, za koju nije imao rešenje...
Attachment 93255
Mir Boziji, Hristos se rodi. Srecan Bozic svima koji slave. Da ga u miru, slozi, zdravlju i veselju uvek docekate.
Sto se tice nove sezone, kako je krenulo, bice veoma neizvesno. I u Kupu i u LS sam zreban sa lvl up timovima i nisam bas najsrecniji zbog toga. Videcemo da li cu ponoviti uspeh iz trece sezone kada sam osvojio LS za lvl4. Ali daleko smo od tog cilja. Idemo mec po mec. U grupi moze da se igra. Dva egal rivala i jedan slabiji. U kupu, prvi protivnik dosta slabiji, ali nas posle ocekuju neugodni protivnici.
Tim za ovu sezonu kompletiran. Novih igraca 0 :)
Svi igraci prvog tima imaju 6 zvezdica tako da je kvalitet prvog tima 100%, dovoljno da mirno udjemo u kup utakmice.
Sto se tice CL trebalo bi da prodjemo dalje.
Attachment 93257
Attachment 93258
Kako bre svi vi dobijate tako jadne ekipe u LŠ???
Kada ti Nordeus na startu uvali 26% jačeg protivnika, možeš samo da kukaš... Igrali smo dobro, ali džabe...
Attachment 93260
Omladinac od pre 3 sezone, Pakistanac Khan, ode za 6 tokena...
Attachment 93261
Englez Jones ode za 8 tokena... Doveo sam ga kad je imao 4*, ali pošto je bio spor (faktor 22 na 4*), nisam mu dao da skoči na 5*...
Attachment 93262
Kad ti na početku uvale ozbiljnog protivnika.. Btw protivnički tim nije igrao bolje nego je ova statistika go kurac..
Attachment 93267
prva tekma u novoj sezoni i kakva trolcina! :mad:
jaci sam 20% i imao sam od 34. minuta igraca vise ali poraz. napadac 132% izveo cetiri slobodnjaka i nista. e svasta. :rolleyes:
bez prisustva menadzera osim navijaca. hvala na podrsci. valjda ce u revansu sve doci na svoje.
Attachment 93271Attachment 93272
kupljen preko pregovora i placen 30 tokena.
a na treningu faktor 26.:rolleyes: ova sezona je bas dobro pocela. u tri picke materine! :mad:
a rukovodio sam se onim sto je wolf rekao da ako je startna cena 10 tokena da dobro napreduju. e pa kurac nije tako. :(
Attachment 93276
Protivnik jači 18%... U prvom poluvremenu odnos šuteva u okvir 7 prema 1... U nastavku Angleborn, koji je dao oba gola, maši zicer i 3 slobodnjaka... Ni igrač manje protivnika, nije imao efekat na ostale igrače da se probude...
Attachment 93288Attachment 93289
Mojih 99 na njegovih 76%.
LŠ i Kup opet miks sa nivoom iznad. Za klupu uzimam samo 4* igrače za po 1 token. Ne mogu se koljem do 30 tokena. Nerealno. Prodaja ne ide očekivano. 3 igrača za 13 tokena otišla. Plaćeni po 1. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a924ee1a12.jpg
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ide lose [emoji4]
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Protivnik i danas jači 18%... Dobili smo ga na istu foru kao i juče, defanzivno, kratkim pasovima, na trčanje... Ispromašivali smo se do 59. minuta, do gola Cojocarua... Od tog trenutka je protivnik morao da dâ 4 komada, da bi prošao dalje...
Attachment 93338
Omladinac Partizana, levi bek Daouda iz Nigera, ode za 5 tokena...
Kupim MC juce , nije igrao ni minute, a vec dolazi ponuda :) Jos kada bi se aktivirali oni 2 levela iza da se rijesim rezervi :D:p
Attachment 93339
Ispali smo iz kupa u prvoj rundi od egal protivnika.. Mozda sam mogao da preokrenem stvari u revansu ali iskreno mrzelo me da ustajem rano.. LS i kup su dosta jači nego prošle sezone, a za ligu cemo videti.. Ako i liga bude preteška mozda cemo pauzirati jednu sezonu..
Klasičan trol... Juče 5-1, danas 1-1 sa igračem više od 5. minuta... Juče prosečna ocena 7.71, danas 6.90... Već u tom 5. minutu sam znao da će biti trol, kada je odbranjen slobodnjak, a i po komentarima asistenta tokom utakmice... Pošto mu je DL dobio crveni, prevukao sam ST na njegovog levog štopera i napao 2 na 1 na toj strani, ali glupi Nordeusov algoritam to ne vidi kao prednost... Čak i da mu drugi štoper priskoči u pomoć na toj strani, moj najbolji igrač Pereda ostaje 1 na 1 na suprotnoj... Glupa igra... Sve ono što u fudbalu prolazi, ovde nema veze s mozgom...
Attachment 93341
Jel mogu potpisati obe legende naredne sezone, ja mislim da mogu samo jednu. Nisam siguran pa pitam.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0d4e42f1ec.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...02741069c1.jpg
Prosle sezone finale kupa a ove ispadanje nakon penala od Kaskade.
Prosle sezone drugi u ligi iza nepobjedivog Sreje Sreje.
Ove sezone ocekivanja nemam bas nikakva.
Prvi igrac kupljen ali mi nije jasno kako igrac sa 18 god moze imati vec toliko odigranih utakmica. Jel to nesto novo pa ima igraca sa 17 god na TL.?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9145e3002a.jpg
Poslano sa mog LG-M250 koristeći Tapatalk
Pocelo je takmicenje, nadam se da ce neko jos malo povisiti ulog :)
Attachment 93364
Skinuli smo skalp 27% jačem protivniku, prava je šteta što nismo prošli dalje... Promašili smo nekoliko zicera pre drugog gola, da je ranije pao taj drugi gol, svašta je moglo da bude...
Attachment 93367
Napadač Uniteda, Irac Byrne prodat za 5 tokena... Sad tek vidim da sam ga prodao direktnom rivalu u LŠ, sa levela ispod :D Ako mi uvali gol u LŠ ima da polomim tastaturu... :mad: